Hvad koster en mountainbike?

Man kan få mountainbikes fra omkring 1500 kr. og op til mange tusinde kroner.

Hvor billig må man købe sin mountainbike?

Det kan dog ikke anbefales at købe en mountainbike, der er alt for billig.
Hvis man køber en almindelig stål mtb til en voksen, så bør prisen ligge på omkring 3500 – 5000 kr, hvis man skal bruge den til almindelig hverdagsbrug.
Prisen på mountainbikes og mange andre cykler ligger både i selve stellet og i de komponenter, som er sat på cyklen. Jo dyrere cykel, jo dyrere udstyr får man også på.
Der findes rigtig mange kvaliteter af geargrupper (gearsystemer) og disse er i høj grad med til at bestemme prisen på en cykel.

Man skal bare altid huske på, at en geargruppe let kan skiftes ud og derfor bør man lægge størst vægt på at få et godt stel på sin cykel.

Find de billigste priser på mountainbikes her > > > >

mountainbike

Hvad koster en god mountainbike så?

Hvad der er en god mountainbike afhænger af, hvad dit behov er. Så hvis du skal være sikker på, at få en cykel, som du bliver glad for, så er det først og fremmest vigtigt, at du finder ud af, hvad du har brug for. Hvis du blot skal bruge din mountainbike som hverdagscykel til at bruge på arbejde og til at klare de daglige indkøb, så har du brug for en helt anden cykel, end hvis du gerne vil dyrke lidt motionscykelløb i en af de forskellige discipliner indenfor mtb.

Hvis du ikke selv har helt styr på, hvilken type mountainbike, som du har brug for, så findes der både fysiske forhandlere og online forhandlere af cykler, som meget gerne vil rådgive dig, så du får den helt rigtige mtb.

You may also like...