Hvad koster det at få installeret et pillefyr?

En ting er prisen på et pillefyr og noget andet er, hvad det koster at få det installeret. Nogle personer er selv tilpas fingerfærdige til, at de selv kan installere et pillefyr, men de fleste er nød til at få det installeret af en fagmand.
Hvad prisen på installationen er afhænger i høj grad af, hvilket fyr man skal have installeret. Hvis man gerne vil have en lille BlackStar+ , så koster det ikke i nærheden at, hvad man skal give for at få monteret et af de mere moderne pillefyr med sugesystem m.m.

Hvad koster montering af et pillefyr?

Nogle forhandlere sælger deres pillefyr inklusiv montering og så er prisen for montering ret let at gennemskue. Fx koster en Easypell – NEXT V2 – 6-16 kw pillefyr 53.850 kr. (i skrivende stund) og hvis man køber samme fyr inklusiv installation, så er prisen 62.621 kr. Så på dette fyr koster monteringen 8.771 kr.

Hvad er prisen på montering af et BlackStar pillefyr?

Hvis vi tager et kig på et af de mest solgte pillefyr – nemlig BlackStar+ Fumus 10 kw – så koster fyret uden montering 38.175 kr – inklusive monteringsæt. (i skrivende stund) og hvis man køber det med installation, så koster det 52.117 kr. Så et BlackStar+ Fumus koster lidt mere at få monteret, da det koster hele 13.969 kr.

Du kan se flere priser på pillefyr med montering her
Pillefyr inklusiv montering

Pillefyr inklusiv montering > > > > >

You may also like...