Hvad koster en Iphone 7 og Iphone 7 Plus

Så er den nye Iphone 7 endelig kommet til Danmark og dermed giver det brugerne mulighed for at nyde nye lækre features i form af nye udvidede kamerafunktioner, den bedste ydeevne set fra Apple, en Iphone som holder meget længe på strømmen, stereohøjtalere med en suveræn lyd og naturligvis en knivskarp retinaskærm.

Prisen på en Iphone 7

Prisen på den nye Iphone 7 er som med alle andre telefoner afhængig af, hvilken model du vælger. Men den mindste model er en Iphone 7 med 4,7” skærm med 64 GB og den kan fås fra omkring 5.500 kr. og vil man have den helt store Iphone, så skal man snuppe en Iphone 7 plus med 5,5” skærm og med 256 GB til en pris der ligger lige omkring 8.000 kr. på lanceringstidspunktet i efteråret 2016.

Billigste pris på Iphone 7

Lige nu hvor den nye Iphone lige er kommet til Danmark, skal man ikke sætte næsen op efter at finde de store tilbud eller rabatter på telefonen, men der er ingen tvivl om, at man kan spare ret mange penge, hvis man venter lidt tid og så er man også fri for de første børnesygdomme på telefonen, som kommer med et helt nyt styresystem.

Nye features i telefonen.

Men hvis man gerne vil være med på beatet og gerne vil være firstmover på dette lækre stykke elektronik, så får man også nogle virkelig lækre muligheder og smukt design i denne nye model. Den nye Iphone kommer i et design, som er 1 mm tyndere og lidt lettere end Iphone 6, den er udstyret med en lyn hurtig A10 processor og den holder strøm i ca. 15% længere tid end sin forgænger
Og desuden er den nye Iphone også vandafvisende

Lækker lyd

Den nye Iphone er ikke bare den eneste nyhed. Sammen med Iphone 7 introduceres vi nemlig også for de nye airpods, som er navnet for Apples nye trådløse høretelefoner, som blot er små og lette trådløse øreplugs, som befrier os fra irriterende ledninger. Og vælger man at høre lyden via selve telefonen, byder den på højttalere, som spiller bedre end i de tidligere modeller og ikke mindre end to gange højere end dens forgænger

Kamera ud over det sædvanlige

Apple har naturligvis også lagt en stor udvikling i det nye kamera i Iphone 7 og man udvider her faktisk med et ekstra kamera, så det almindelig kamera, som vi forvejen kender fra bagsiden af de fleste telefoner bliver i den nye model udvidet til at være to linser, som fotograferer som et enkelt kamera. Kameraet på bagsiden af telefonen fortsætter som et 12 MP kamera mens kameraet til Facetime får en kraftig opgradering.
Facetime kameraet tager et hop på hele to megapixels. Hvor den gamle model Iphone 6 kunne præstere et kamera på 5 megapixels, som må siges at være et ganske udmærket kamera, så får man i Iphone 7 og Iphone 7 plus en opgradering med 40 % større kamera.

Find de bedste priser på Iphones her!

You may also like...