Hvad koster en opvaskemaskine

Prisen på en opvaskemaskine kan variere lige fra omkring et par tusinde kroner og helt op i nærheden af 10.000 kr. for en almindelig vaskemaskine.
Det virker måske helt vildt, at der er så stor en forskel, men det skyldes, at der er umådelig stor forskel på opvaskemaskiner.

De bilige opvaskemaskiner er selvfølgelig lavet i langt billigere materialer, som de dyre, men også på teknologien er der sparet både penge og udvikling.
en af de ting, som man bør undgå, hvis man går efter en billig opvaskemaskine er dem, som har en bund af plastik. Denne bund danner nemlig i den grad grobund for bakterier både i plastikken, men også i samlingerne, kan der sidde rigtig mange gamle madrester, som i løbet af blot et halvt år kan begynde at lugte så fælt, at man har lyst til at skifte opvaskemaskinen ud.

Se aktuelle tilbud på opvaskemaskiner hos Wupti her

I den dyre ende finder man derimod opvaskemaskiner, hvor der ikke er samlinger, som kan samle gammel mad og hvor der er en indvendig overflade, som ikke giver grobund for bakterier.
Hvis man har en ældre opvaskemaskine, som man overvejer at udskifte, så kan man med fordel holde øje med tilbud på opvaskemaskiner. Personligt købte jeg en opvaskemaskine til 7995 kr., da jeg akut skulle skifte grundet en skadet trådkurv. Dette var en opvaskemaskine, som var blevet kåret som bedst i test og derfor ville jeg have netop denne maskine og jeg kunne ikke vente. Og blot tre uger senere var der tilbud på min dyrt indkøbte maskine. Rabatten var til at føle på – min fine opvasker kostede nu kun 5300 kr. Så hold øje med tilbud, det kan bestemt godt betale sig.

Find billige priser på vaskemaskiner her

You may also like...