Hvad koster en stige

Prisen på en stige ligger mellem 100 kr. og helt op til flere tusinde kroner.
Når man taler om en stige, så tænker de fleste blot på sådan en stige, som man bruger til at stille op af ens hus, hvis man fx skal have malet udhænget. Men der findes et hav af forskellige stiger og derfor er prisen også temmelig varierende. Men hvis man bare vil have en ganske almindelig lille stige, så kan man godt være heldig at finde en på tilbud til priser på omkring 100 kr.
Hvis man derimod er på jagt efter en skydestige, som man kan forlænge helt op til længder på omkring 3 meter, så kommer man hurtigt af med omkring 1000 kr.


Herud over kan man naturligvis både købe forskellige former for stiger til brug i erhvervslivet eller stiger til brug udenfor.
I erhvervslivet bliver der ofte brugt forskellige former for Wienerstiger eller multistiger. Disse er rigtig gode til brug, hvor man skal bruge den ene hånd til noget andet end at holde fast i stigen eller hvis man skal have vægten ud over kanten på stigen. Dette kan være ret svært på en almindelig stige. Multistiger kan være mange forskellige stiger, men de fleste kender dem fra reklamer, hvor man ser stiger, som kan ændres til tre forskellige stiger. Disse stiger er ofte rigtig gode, hvis man nogle gange har brug for en almindelig lige stig og andre gange mangler en wienerstige, som står godt fast ude i løs jord. Det vigtige ved køb af en multistige er, at man ikke køber en af de billige fra fx Jem og Fix eller fra Bilka. Det bør man i hvert fald ikke gøre, hvis det er en stige, som man forventer at benytte sig meget af. For at lave en god stabil multistige skal der være nogle ekstremt gode beslag i stigen og disse koster en pæn slat penge.

Hvis man vil have en rigtig god stabil kvalitetsstige, så bør man henvende sig hos en fagmand, som enten er professionel indenfor levering af udstyr til byggebranchen og ellers skal man forsøge sig hos nogle af de virksomheder, der har specialiseret sig netop i stiger. En af de rigtig gode leverandører af stiger finder man faktisk også online – vi tænker naturligvis på Stigefabrikken

You may also like...