Hvad koster et sengetæppe

Der findes rigtig mange forskellige former for sengetæpper og der findes både nogle til få hundrede kroner og så nogle, som koster flere tusinde kroner.

Billige sengetæpper

Hvis man gerne vil have et rigtigt billigt sengetæppe og ikke bekymrer sig så meget om, hvordan det ser ud, så kan man med fordel kigge i Ikea. Hos dem finder man nogle sengetæpper, som er meget tynde og som der ikke er meget pynt i. Men hvis man blot gerne vil have sin seng dækket over om dagen, så er det en super billig løsning.

Sengetæpper fra Hay

Men hvis man gerne vil have nogle af de aller hotteste sengetæpper og er villig til at betale for det, så kan man med fordel kigge i retning af sengetæpper fra Hay.
Hay er blevet populære for meget andet end deres sengetæpper. Firmaet blev grundlagt tilbage i 2002 og havde en vision om, at de ville skabe moderne møbler til danske forbrugere på e sofistikeret industriel måde. Resultatet er blevet en enkel elegant og praktisk stil, som alle forbrugere kan få råd til.


Køb Hay hos TrendyLiving

Sengetæpper fra House Doctor

En anden af tidens helt store navne er House Doctor. House Doctor slår sig på, at de får producenter kollektioner i eget navn og når der ikke er mere at den givne kollektion, så kommer den ikke igen. På den måde sikrer de sig, at deres designs er ret unikke og at der ikke står alt for mange eksemplarer rundt omkring i de danske hjem. Priserne på deres produkter er meget varieret. Man kan finde rigtig billige produkter fra dem, men de laver også ting i ypperste kvalitet og så må man til lommerne.

De lækre sengetæpper fra House Doctor fås i to forskellige størrelser. Man kan få et i str. 140 x 220 cm og så kan man få et i 250 x 220 cm.
House Doctor er kendt for at lave rigtig lækker kvalitet og design og deres sengetæppe er ikke nogen udtagelse. Her er tale om et rigtigt lækkert sengetæppe i 100 % hør.

Eftersom der er så stor forskel på størrelsen af de to tæpper, så er der naturligvis også en ret stor forskel i prisen.
Det mindste sengetæppe kan købes for lige i underkanten af 1000 kr., mens man må have hånden lidt dybere i lommen for at finde de knap 2000 kr. som det store sengetæppe koster.

Roomsa – Din forhandler af House Doctor

You may also like...