Hvad koster en brødkniv

Når man flytter hjemmefra gælder det ofte om at på etableret sig så billigt som muligt, fordi man skal ud og købe alt helt fra bunden af. Derfor kan man være meget interesseret i, at man får fat i så billig en brødkniv som muligt. Og faktisk så er brødkniven også et af de steder, hvor man bedst kan spare penge uden at komme til at fortryde det.

Der findes brødknive i mange forskellige prisklasser lige fra omkring 30 kr. og op til over 500 kr. Den helt store forskel i prisen ligger klart i design og mærke på kniven. Og man kan spare mange penge, hvis man finder en af de bedre brødknive på tilbud, fremfor at købe dem lige op til jul, hvor alle ønsker sig nyt køkkengrej.
Se udvalget i billige brødknive hos Coop

Fiskars brødkniv

Hvis man ikke er til det store design og gerne vil have en brødkniv, som ligger godt i hånden og som dur og ikke bliver sløv med det samme, så kan det varmt anbefales at kigge efter en fra Fiskars. Fiskars laver rigtig mange gode produkter og i husholdningen er de blandt andet kendt for deres gode sakse og deres prisbillige men topkvalitets knive.
En Fiskars brødkniv koster vejledende 149 kr. for den almindelige Fiskars FunctionalForm Brødkniv, mens storebror Fiskars Edge Brødkniv koster vejledende 199 kr. Der er dog ofte mange penge at spare på begge modellerne, hvis man kigger sig lidt om i markedet. Specielt online kan man finde nogle rigtig gode tilbud på Fiskars og netop et produkt som knive egner sig jo rigtigt godt til at blive købt online.
En hurtig søgning på Fiskars FuntionalForm viste, at der var en god besparelse at hente, hvis man købte sin nye køkkenkniv hos Coop online

Scanpan Brødkniv

Scanpan kender langt de fleste for deres pander – men de laver faktisk også nogle rigtig gode knive og i deres sortiment findes der også brødknive.
Prisen på brødknive fra Scanpan ligger fra omkring 100 kr og op til 1000 kr. Der er naturligvis forskel på knivene i den billige og den dyre ende. Bl.a. er de billige brødknive lavet i almindeligt stål, mens knivene fra luksus serien er lavet i Damascus stål
Køb kvalitets køkkenknive fra Coop

Våbenloven og køkkenknive

Det er jo også lige før, at man med fordel kan lade posten tage risikoen, men at køre rundt med en kniv i bilen i stedet for selv at komme i fedtefadet :-). På sigt bliver det spændende at se, om der bliver lavet nogle tiltag for at sikre, at man ikke både får en dom og får sin nye køkkenkniv konfiskeret, når man er ude og handle nyt…
Helt så slemt står det nu alligevel ikke til med den “nye” våbenlov. Efter at mange, specielt håndværkere, kom i knibe ved at have fx hobbyknive liggende i bilen, er der blevet slækket lidt på reglerne. Så hvis du ikke render og fægter med din nye brødkniv, så er der ingen fare for, at du kommer i uføre ved, at du selv kører ned og køber en køkkenkniv i isenkram forretningerne, eller at du køber din nye kniv i en online shop med interiør og brugskunst og så vælger at selv at afhente den i pakkeboksen.

You may also like...