Hvad koster en god køkkenmaskine?

Køkkenmaskiner kan fås i vidt forskellige prisklasser, men samtidig også i vidt forskellige kvalitet – og til forskellige behov. Bjørn Teddy er blandt de dyreste køkkenmaskiner på det danske marked – med en internetpris på omkring 7000 kr. Maskinen er tidligere kåret som testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk – og benyttes desuden af flere danske bagere.

Gode køkkenmaskiner i mellemprisklassen

I mellemprisklassen – til priser fra 3000 – 4500 kr, finder man de mere almindelige husholdningsmodeller, som blandt andet omfatter den meget populære og meget stilrene KitchenAid Artisan. Også Kenwood KMM020 og Ankarsrum Assistent AKM6220 er blandt de mere populære modeller. Alle tre maskiner udmærker sig i forskellige køkkenmaskine test og får særdeles gode anmeldelser af køberne.
KitchenAid Artisan er nok den mest kendte af de tre omtalte modeller, da den ses i mange madlavningsprogrammer og har et nemt genkendeligt design, som den har vundet mange priser på.
Kenwood KMM020 kan bedst beskrives som en kraftfuld maskine, mens Ankarsrum Assistent modellen er kendetegnes ved sit retro design. Alle tre køkkenmaskiner byder på et stort udvalg af tilbehør.

Gode køkkenmaskiner i budgetklassen

I den helt lave prisklasse på 1.000 – 2.000 kr finder du lavpris-klassen, som på trods af den lave pris, byder på funktionalitet og kvalitet, der opfylder langt de flestes behov. Kenwood KMM353 er et af de gode valg i denne prisklasse – og herudover er Bosch også en af de mærker, der giver stor værdi for pengene.
Kenwood KM353 kan fås til en pris af 2.099 kr hos de danske online forhandlere (og er sandsynligvis væsentlig dyrere, hvis du går til en fysisk butik). Hvis du søger mod Tyskland (gå til Amazon.de) finder du den selvsamme Kenwood køkkenmaskine til en pris af blot 159 euro, svarende til 1200 kr. Fragten er på 100 kr, hvilket giver en pris på 1300 kr ved at handle her – eller en besparelse på 700 kr, i forhold til de danske forhandlere. Dog er leveringstiden også væsentlig længere, hvis du vælger at handle i Tyskland (ca. 5-7 hverdage, kan dog variere).


kokkenmaskine

You may also like...