Hvad koster en isterningemaskine

En isterningemaskine er nok det, som de fleste vil kalde for forholdsvis dyr.
Man kan godt få nogle enkelte modeller til 350 kr. men ellers så koster en rigtig isterningemaskine omkring 1000 kr. Dette kan for nogle være en ret stor invertering, men hvis man som jeg køber mine isterninger, så kan det faktisk godt svare sig at have en maskine selv.

Jeg elsker koldt vand – altså rigtigt koldt vand og derfor køber jeg mindst to poser isterninger hver uge. Det betyder, at jeg mindst bruger 600 kr. årligt på at købe isterninger. Det er jo i og for sig ikke så mange penge, men når man så tænker i arbejdet med at huske at få dem købt, hele tiden finde plads til to poser is (jeg har en skabsfryser og har derfor ikke ubegrænsede mængder plads) og så skal man også planlægge sine indkøb en smule efter det, da de ikke har godt af at ligge i bilen særligt længe. Desuden har jeg lidt dårlige erfaringer med, at når man tager dem op af fryseren i supermarkedet, så kan de godt være frosset sammen til én stor klump, fordi forhandleren ikke har sørget for at holde dem ordentligt frosne eller måske er det blevet lidt tøet op under transport.

Af denne grund har jeg tænkt mig at købe en isterningemaskine og teste af, om sådan en er værd at have i stedet for.

Der vil være link til testen her, når jeg ved lidt mere om, om det er noget, som fungerer og hvilke fordele og ulemper, som det giver.
Jeg vil prøve at starte ud med en billig isterningemaskine og har lige bestilt denne isterningsmaskine hos KitchenOne KitchenOne – isterningemaskine

Du kan se flere isterningemaskiner på

You may also like...