Hvad koster et glattejern

Der findes et stort udvalg i forskellige glattejern lige fra de helt billige små og fikse til de lidt større professionelle glattejern, som også bliver brugt nede i frisørsalonen.

Prisen på et glattejern

Prisen på et glattejern ligger lige fra et par hundrede kroner og helt op til flere tusinde kroner for et af de mere professionelle stylingjern.
Hvornår et glattejern er for billigt afhænger faktisk også af, hvor ofte man bruger det. Der er meget stor forskel på dels hvor høj varme jernet afgiver, men også selve teknologien i et fladjern er vigtigt i forhold til, hvor skånsomt det er for ens hår. Så hvis man bruger sit glattejern hver dag, så bør man købe et af de rigtig gode glattejern og hvis man kun bruger det ved ekstra festlige lejligheder, så kan man i nogle tilfælde sige, at det optimale stylingjern ikke er det dyreste.

Billige glattejern

Hvis man vil have fingre i et af de billige glattejern, så skal man gå efter et no brand eller også kaldet no name. Alternativt kan man holde lidt øje med de forskellige tilbud eller måske endda gå på jagt efter et brugt et. De fleste kender godt det med, at man får købt noget hjem, som man aldrig kommer til at bruge og hvis man fx har købt et GHD stylingjern til 1500 kr. som man aldrig har fået pillet priskiltet af, så kan det godt være fristende for folk at sælge det til halv pris, hvis der lige er lidt lavvande i kassen.

Kvalitets fladjern

Hvis man til gengæld gerne vil have fat i et af de rigtig gode kvalitets jern på markedet, så er man nød til at at få efter de store brands og sådan nogle koster. Nogle af de mest kendte indenfor stylingsjern til private herhjemme er GHD eller HH Simonsen. Og hvis man vil have fat i et af deres jern, så får man et kvalitetsprodukt, som kan holde i mange år, er skånsomt ved håret og giver et fantastisk resultat. Men man vælger samtidig også at betale temmelig meget for brandet og man skal over 1000 kr. for at komme i nærheden af disse luksusvarer.

You may also like...