Hvad koster en UV-Lampe – LED-Lampe

Jeg har altid brugt almindelig neglelak og jeg mener altid. Jeg har utroligt tynde og bløde negle og hvis jeg ikke bruger neglelak til at forstærke dem med, så splintre de i atomer og kommer til at se forfærdelige ud. Jeg har også altid fået at vide, at jeg skulle bruge almindelig neglelak, da det var mest skånsomt.

Ved et uheld kom jeg så til at købe noget LED neglelak en dag og med lidt rådgivning af Dorthe fra Minta.dk fik jeg en guide til, hvordan jeg på en skånsom måde kunne forsøge mig med en LED neglelak i stedet. Og hold da op en forskel. Fra at min neglelak var grim efter blot 2-3 dage, så kan den nu holde i omkring 2 uger. Andre kan sikkert få den til at holde længere, men grundet mine bløde negle, så sker det sommertider, at min egen negl giver sig under lakken og på den måde skiller fra den.

Da jeg var helt rå på området, måtte jeg spørge mig til råds og endte med at købe en LED-Lampe, som kan bruges både til LED neglelak og til UV neglelak. Der findes mange forskellige på markedet og jeg overvejede bestemt også at købe en billig lampe.

Men når man kigger lidt på nettet og kigger i anmeldelser, så ser det ud til, at man skal op og have fat i en lampe til omkring 500 – 600 kr. hvis man skal have en god lampe, som man bliver glad for.

Den UV-lampe, som jeg selv har er en Silcare Diamond 36W Kombi UV LED Lampe og kommer fra Minta.dk.

Grunde til at give lidt mere for en UV-Lampe

Den begrænser dig ikke til en enkelt type neglelak

En kombilampe begrænser dig ikke til at bruge en bestemt type neglelak. Hvis du køber en lidt dyrere lampe, så vil den i de fleste tilfælde også kunne bruges til fx både uv-neglelak, led-neglelak og til hybrid neglelak.

En god lampe har flere indstillinger

Lamperne har typisk flere indstillinger i forhold til tørretider. Den jeg har kan man indstille til 10, 30 eller 60 sekunder. Det er rigtigt lækkert, fordi så kan man nemt sidde og læse noget mens man har fingrene til tørre, eller beskæftige sig med andet end at holde øje med tiden. Jeg kan også indstille min til bare at køre konstant og så er den endda så smart lavet, at konstant betyder, at den kører når man putter fingrene i og slukker, når man tager dem ud igen.
Lampen har en tilpas størrelse til, at man nemt kan have en hånd i den og alligevel er den ikke større end, at man nemt kan have den med, hvis man fx skal på ferie.

Mangler ved billige lamper

Jeg har forsøgt mig med at købe en lampe på Ebay før og den kan absolut ikke sammenlignes med min nye lampe. Den som jeg fik hjem står ikke særligt godt fast og jeg har oplevet at den er væltet flere gange. Desuden tørrer neglelakken enten ikke rigtigt og alternativt utroligt langsomt. Når jeg bruger min nye lampe fra Minta – så giver jeg lakken 30 sekunder for hvert lag og slutter af med 60 til topcoaten. Med den billige lampe skal jeg give mindst 2 minutter pr lag, hvis det skal blive tørt.

You may also like...