Hvad koster slik

Hvis man skal indkøbe slik i større mængder fx til en konfirmation, fødselsdag eller andet, så kan det godt gå hen og blive en dyr fornøjelse.

Billigt slik fra Tyskland

Derfor er der mange, som starter bilen op og kører en tur i grænsekioskerne (ja det kalder man dem faktisk stadig, selvom det mere er store indkøbscentre i dag). I Danmark har vi meget høje afgifter på slik og derfor er der rigtig meget at spare ved at handle det syd for grænsen. Men har du egentlig nogensinde overvejet, hvad det koster i brændstof af køre en tur til Tyskland og handle ind? Nu er der selvfølgelig meget stor forskel på, hvor mange kilometer ens bil kører på literen. Men jeg kan oplyse om, at du faktisk kan få dit billige slik leveret her i Danmark for omkring 50 kr.

Køb slik online

Hvis du køber dit slik online, så kan du vælge flere former for levering og hvis du holder dig til at købe under 4 kg., så kan du få det leveret for en halvtredser. Det betyder selvfølgelig også, at du ikke kan købe de billige dåsesodavand med, som du sikkert normalt gør.

Billige sodavand fra Tyskland

Men faktisk kan du bestille en palle til levering, så hvis du gerne vil have sodavand med. så koster en palle faktisk kun 329 kr. og så må du læsse 120 kg på den. Så hvis du ikke kører til Tyskland og handler i grænsekioskerne, fordi du synes, at det er hyggeligt, så overvej evt at købe det hele på nettet og få det leveret hjemme ved døren i stedet.

Find priser på slik og sodavand i Tyskland her

You may also like...