Hvad koster et mobilabonnement?

Danmark har længe været det mest konkurrencepræget marked i verden for mobilabonnementer, hvor mobiltelfoni kun bliver billigere og bedre år for år. Den udvikling er fortsat ind i 2015, hvor vi både har set nye mobilselskaber gøre sig gældende, og priser der fortsætter nedad. Her lidt over halvvejs på året, har vi i Mobilprofil.dk gjort status over markedet, og har fundet frem til det billigste mobilabonnement for 2015, der passer til flest mulige danske forbrugere.

Mobilabonnement under 100 kr.

Vi har taget udgangspunkt i en månedlig pris under 100 kr. pr. md., hvilket udlukker mobilabonnementer med musiktjenester og andre services, men stadig giver en rigtig god ydelse. Samtidig vælger vi at frasortere typiske børneabonnementer, der ligger i en prisklasse omkring 50 kr. pr. md.

Det giver os en liste med pt. 16 forskellige tilbud fra danske mobilselskaber med priser fra 79 kr. pr. md. til 99 kr. pr. md. Fælles for dem alle er der er taletid på 5 timer eller over inkluderet. Antallet er gigabytes til mobilsurf starter ved 3 GB og opefter.

Ud fra disse betingelser er det billigste mobilabonnement i år lige nu fra OiSTER med 8 timers tale og 12 GB til surf for 79 kr. pr. md.. OiSTER har en oprettelsespris på 29 kr., hvilket der er taget højde for i beregningen. Med i abonnementet er der 4G, fri SMS og fri MMS, og der er ingen binding.

Så ofte kan du spare penge

Vi anbefaler som oftest, at du kigger på dit og alle familiens mobilabonnementer 1-2 gange om året. Det er faktisk lang tid nok, til at der er sket en udvikling i forhold til hvor meget mobilabonnement du får for pengene. Husk at teleselskaberne ikke ændrer dit abonnement automatisk, når de får nye priser, så det er dit eget ansvar at kigge efter besparelser.

Kig nu på www.mobilprofil.dk og se hvor meget du kan spare på dit mobilabonnement.

Ps. Det tager kun 3 minutter at skifte…

sparpengeher

You may also like...