Hvad koster et cykeldæk

Prisen for et cykeldæk starter fra omkring 29 kr og fortsætter helt op til over 500 kr. pr. dæk.
Men hvis du skal have et godt allround cykeldæk til din hverdagscykel, så kan det anbefales at købe et punkteringsfrit cykeldæk fra fx Schwalbe til omkring et par hundrede kroner pr. dæk. Nogle gange kan du også være heldig at købe et sæt cykeldæk med slange og det hele til til under 400 kr. og så får du nogle rigtig gode cykeldæk, som kan holde i flere år.

De billige cykeldæk er ikke nogen god ide at købe, hvis du forventer en vis kvalitet. Dækkene er lavet af utrolig dårlige materialer, som foruden at blive slidt rigtigt hurtigt også har svært ved at håndtere temperaturforskelle. Og når man bor i Danmark, så er det en nødvendighed, at man kører på et cykeldæk, som har en gummiblanding, der både kan holde til kulde og til varme.

Mange af de billige cykeldæk har rigtig store problemer med, at gummiblandingen bliver hård i koldt vejr. Dette betyder både, at man mister vejgreb og desuden punkterer et hårdt cykeldæk meget lettere end et fleksibelt.

Så når du skal ud og købe cykeldæk, så tag fat i en anerkendt forhandler og få den korrekte rådgivning- så du ikke bruger en masse penge på et cykeldæk, som du ikke bliver glad for.

Find billige priser på cykeldæk her
cykeldak

You may also like...