Hvad koster en hometrainer

En hometrainer er for de fleste en maskine til at spænde sin cykel fast i – mens det for andre er det, som også går under navnet home gym. Hvis du er på udkig efter home gym – så tag et kig på Apuls i stedet – du finder deres home gyms her

Prisen på en hometrainer svinger fra omkring 1500 kr. og op til omkring 20.000 kr. Man kan sagtens finde hometrainere som er dyrere end det, men hvis man skal have en af de almindelige gode, som også de professionelle bruger, så er der ingen grund til at gå højere op i prisklasse.

Man bør på den anden side heller ikke købe noget, som koster under 1500 kr. og hvis man gerne vil have en nogenlunde fornuftig hometrainer, så bør man kigge på dem fra omkring 3000 kr. og opefter.
Man kan naturligvis godt være heldig at finde et rigtig godt tilbud på en normalt noget dyrere hometrainer, men den vejledende udsalgspris bør som minimum ligge omkring de 3000 kr.

Alt hvad man betaler over den pris er bare ekstra lækkerier, som man får med. En af de ting, som man ofte vil være villig til at give lidt ekstra for er reduktion af støj. En billig hometrainer kan larme som et helt tog, men den behøver ikke nødvendigvis gøre det. Så vær meget opmærksom på støjniveauet og hvis du finder en, som måske godt kunne være lidt lavere i støj, som overvej kraftigt at give de ca. 500 kr. som en god hometrainermåtte koster. De penge er virkelig godt givet ud.
Dels dæmper den vibrationer en del, men den kan også forebygge de skideballer, som med høj sandsynlighed er under opsejling, hvis du har planer om at tage en tur på dyret, mens lillemor ser vild med dans fredag aften. Så køb en hometrainermåtte – det kan redde din fredag aften 😉

Hometrainere kan købes mange steder, men Cykelpartner kunne være et godt sted at starte, da de har en godt udvalg og desuden har prisgaranti, så du ikke behøver surfe hele nettet rundt.

Hvis du er i tvivl om, hvilken hometrainer at du bør gå efter, så kan du finde en masse god information og guides på www.hometrainer.dk

You may also like...