Hvad koster en cykellygte

Prisen på en cykellygte afhænger naturligvis i høj grad af, hvilken type cykellygte, at man gerne vil have fat i.

Hvis man er mest til battericykellygter, så vil jeg dog klart anbefale, at man overvejer at købe de meget populære cykellygter fra Smart Super Flash. Dette er en rigtig billig cykellygte, som oven i købet vinder test efter test. Man kan mange steder købe et helt sæt Smart Super Flash cykellygter til lidt over 150 kr. og så kan man jo overveje, om det er værd at spare en halvtredser og så stå uden lys en aften, hvor man gerne skulle sikkert hjem.

Hvis man ikke er så meget til battericykellygter, så er der også en anden model cykellygte som fungerer super godt. Det er afløseren for den gammeldags dynamolygte, som var tung som bare pokker at køre med, fordi den skulle sidde godt stramt op af hjulet, for at den fungerede som den skulle. Den nye type automatisk lys på cyklen hedder magnetlygter og koster en del mere en de små battericykellygter. Men igen her kan man også sagtens få noget, som er voldsomt billigt og som helt sikkert ikke holder i længden. Anbefalingen herfra vil dog være at man kigger efter Reelight cykellygter. Faktisk er Reelight så populært, at mange folk tror at magnetlygter hedder Reelight lygter. Reelight laver flere forskellige typer magnetlygter i flere forskellige prisklasser. Men hvis man gerne vil ofre lidt på at få en rigtig god lygte, så bør man overveje Reelight RL720, som er et rigtig holdbart og synlig cykellygtesæt, som har bevist sit værd i det hårde danske klima i rigtig mange år. Sættet kan typisk findes til omkring 400 kr. – billigere hvis man er heldig at ramme et godt tilbud

Der kan være rigtig mange penge at spare på at købe cykellygter på fx ebay – men der er også en stor risiko ved det, da de helt billige lygter typisk ikke er gode og man ikke kan vide sig helt sikker på, hvad man får, hvis man køber de noget dyrere lygter hjem. Det kan man være heldig at få et vildt godt produkt. Men man kan også brænde sig noget så grusomt og spilde alle sine penge.

Der findes mange forhandlere af cykellygter herhjemme og hvis du handler hos dem, så kommer du til at give lidt mere, end hvis du selv køber dem hjem. Men hvis der er noget galt, så har du til gengæld ikke spildt dine penge.

Nogle af dem, som ved rigtig meget om lygter er Billigelygter.dk

Du kan også tage et kig af de store forhandlere af cykeludstyr – nemlig Cykelpartner

You may also like...