Hvad koster ting på Black friday

Black friday er en amerikansk ”helligdag”, som finder sted dagen efter Thanksgiving, som altid er en Torsdag. På Black friday holder butikkerne kæmpe udsalg, med sindsyge tilbud.

Før i tiden var det kun i USA, at dette skete, men som med så mange andre begivenheder har vi også taget det til os i Danmark. Flere og flere fysiskbutikker begynder og følge med på den linje og holder black friday tilbud, hvor man kan spare rigtig mange penge på forskellige ting.

Men hvad koster ting på Black friday så? Det er meget forskelligt, men normalt der regner man med op til mellem 50-70% rabat i forhold til normal prisen, hvilket også er en rabat, som er værd at tage med.

Hvordan finder man de billigste ting på Black friday

For at få mest muligt for pengene kan det godt betale sig, at lave en masse forarbejde – På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad det er du skal have fingrene i samt, hvor du skal købe det henne.

Ved at lægge en plan for hvad du skal have samt, hvor du skal have det hjemme fra skal du ikke rende forvirrende rundt og kigge på alle vare til at starte med. Du kan derfor tage direkte til de forskellige butikker, og gå direkte efter de enkelte vare du nu skal have.

På den må minimere du risikoen for at der udsolgt når du kommer frem til den pågældende butik, da der tit er rift om de forskellige ting. Butikkerne har normalt kun et begrænset antal af hver ting til et god pris, så derfor er det nødvendigt at være hurtig ude og skynde sig ud efter de forskellige ting.

Hvis i er et par kan i også dele jer op, hvis i skal have ting i forskellige butikker.

You may also like...