Hvad koster en cykellås?

Prisen for en cykellås svinger lige fra omkring en tier og helt op til flere tusinde kroner – og det er der en rigtig god grund til.
Der er gennem tiden forsket rigtig meget i, at lave låse som er umulige og bryde op og der findes faktisk også flere cykellåse, som er næsten umulige at få op. Dog kan man altid på en cykellås op – det drejer sig blot om at have tid nok og ikke mindst det rigtige værktøj.
Når man laver test af cykellåse, tager man derfor oftest udgangspunkt i et bestemt tidsinterval, der er til rådighed, til at bryde låsen op i. Denne begrænsning bliver ofte sat til mellem 2 og 5 minutter, da det er de færreste tyve, som vil risikere at bruge længere tid af frygt for at blive opdaget.
Find de billigste priser på cykellåse her > > > >
hvad koster en cykellås

Hvad koster en godkendt cykellås?

En godkendt cykellås er altid testet og skal leve op til nogle regler, som fastsættes i et samarbejde mellem Dansk Varefakta og de danske forsikringsselskaber. Desværre så accepterer de danske forsikringsselskaber kun låse, som er godkendt at Dansk varefakta og dette betyder i mange tilfælde, at låse af meget højere kvalitet ikke er godkendte cykellåse i Danmark, fordi producenten ikke vil betale for denne ret dyre godkendelse hos Dansk Varefakta.
Men en billig godkendt cykellås kan fås fra omkring 100 kr. og så kan man jo vælge at montere en anden og mere sikker lås, som nr. 2 lås.

Lås din cykel fast til noget

I dag bliver langt de færreste cykler brudt op på stedet, når de bliver stjålet. Langt de fleste cykler bliver stjålet af kriminelle bander, som smider dem ind i en bil eller op på en trailer og så bryder de cyklerne op, når de kommer hjem, hvor der er fred og ro. Men husk, at selv den bedste og kraftigste cykellås er ikke bedre, end det materiale, som du låser den fast til. Så sørg for at du sætter din cykelkæde eller wire rundt om fx en lygtepæl eller noget andet, som man ikke lige kan klippe over med en boltsaks. Og husk at cykelstativer er lavet af blød hult jern og er ekstremt let at klippe over.
Køb godkendte cykellåse her > > > >

You may also like...