Hvad koster en lommelygte?

En lommelygte er en bred betegnelse for forskellige typer lygter, som har til formål at give lys, så man kan orientere sig i mørke. Man kan også bruge en lommelygte til at signalere med, men det er langt fra hovedformålet med en lommelygte.

Lommelygter fås i prisklasser fra omkring en tier og op til flere tusinde kroner. Og der er naturligvis rigtig stor forskel på de forskellige typer og designs indenfor lommelygter. Fordi der er ikke kun forskel på hvilken type lygte man køber også producenten har en hel del at sige, når man skal have hånden i baglommen.

Fx betalte man for år tilbage rigtig mange penge ekstra, hvis man ville have en Maglite stavlygte. I dag er konkurrencen dog så stor, at man dels kan finde andre bedre producenter af stavlygter og dels har lignende produkter presset prisen, så man i dag kan få en større Maglite stavlygte til omkring en plovmand.

Hvis man blot vil have en billig lommelygte, så kan man smutte en tur i T-hansen, Jem og Fix eller Harald-Nyborg. Der vil man kunne finde lommelygter til rigtig billig pris – faktisk kan man næsten altid finde et godt tilbud på en lommelygte og så købe sig sådan en til omkring en tyver. Det som man naturligvis bare skal gøre sig klart er, at det med meget lidt sandsynlighed kan svare sig , at man køber 4 pakker batterier til den, da den næppe holder til at tømme batterierne for strøm.

Personligt vil jeg hellere give det 3 eller 5 dobbelte for en god lommelygte, men jeg sætter også min egen timepris nogenlunde højt og derfor kan det ikke svar sig, at jeg bruger voldsom lang tid på det. Og netop lang tid kommer man til at bruge, hvis skidtet går i stykker.

Så derfor vælger jeg altid at købe mine produkter i en specialiseret shop og til køb af lommelygter vil jeg gerne anbefale, at man tager et kig ind forbi http://www.lommelygtesalg.dk/

You may also like...