Hvad koster slankepiller

Der er penge i markedet for slankepiller. Rigtig mange faktisk. Så mange at slankepiller i dag er blevet en industri som omsætter for hundreder af milliarder årligt.

Faktisk er kurven kun gået én vej siden de første gang blev lanceret i 1950´erne. I og med kurven for overvægt globalt set er gået samme vej, så er det fristende at tænke der måske kunne være en sammenhæng.

I denne artikel ser vi nærmere på pris kontra effekt på 2 forskellige typer slankepiller, som begge har en dokumenteret effekt på vægttab, modsat mange produkter som er tilgængelige på markedet, men uden påviselig eller dokumenterbar effekt. Bivirkningerne ved disse to typer af slankepiller er også meget milde – i modsætning til mange andre typer, som kan være decideret skadelige for dit helbred. Du kan læse mere om sundhedsfarlige slankepiller her.

Alli Slankepiller

Alli har længe været danskernes foretrukne mærke af slankepiller og du har måske endda set reklamer for dem med navnet Alli eller Xenical.

Alli og Xenical indeholder begge stoffet orlistat, som har en hæmmende effekt på fedtoptagelsen fra tarmen. Slankepiller med orlistat har en dokumenteret effekt og er målt helt op til 3% i forstærket tab.

Alli slankepiller fås i en lille pakke til omkring 200 kr. og en stor pakke til omkring 500 kr.

Trimlet slankepiller

Trimlet er en af de nye drenge i klassen og indeholder glucomannan og chrom.

Glucomannan, som er et naturligt kostfiber med veldokumenteret effekt på vægttab, er blevet godkendt af EFSA (EU´s interne panel for fødevaresikkerhed) som et fremmende middel mod vægttab, hvilket de fandt veldokumenteret.

Årsagen er den, at Glucomannan har den egenskab at det, når det blandes med vand, kan optage sin egen vægt helt op til 300 gange.

Det der sker er, at når Glucomannanen indtages dannes der en gelé lignende masse, som fylder mavesækken og giver følelsen af mæthed. Slankepiller fra Trimlet reducerer med andre ord sultfølesen og dermed har de en gavnlig indvirkning på vægttab.

Det bør rettelig nævnes, at Trimlet er helt fri for bivirkninger.

Herhjemme er Bodylab.dk den eneste forhandler af produktet. De fås til 209 kr.

You may also like...