Hvad koster cykelgear

Et cykelgear er den daglige betegnelse for et gearsystem til en cykel. Når man snakker om et gear til en cykel, er der derfor ikke tale om en enkelt komponent eller en enkelt del til at sætte på cyklen. Cykels gear består nemlig af en lang række komponenter, som til sammen udgør et cykelgear eller cykels geargruppe.
Prisen på et cykelgear er meget varierende af hvilken model gearsystem, der sidder på cyklen og også meget afhængig af, om man bare har behov for at skifte en enkelt del, eller om man gerne vil have skiftet hele cykels gearsystem ud.
Hvis har en ganske almindelig cykel, hvor der er noget på cykels gear, som ikke virker mere, så kan man med fordel tage fat i en forhandler af geardele til cykler og få dem til at hjælpe med at finde den helt rigtige del at skifte ud på cykels gearsystem.
Hvis man derimod har en rigtig fed ramme, som man gerne vil have opgraderet, så kan det være en fordel at købe en helt ny geargruppe og sætte på. En geargruppe kan koste alt lige fra omkring 1500 – 2000 kr. og op til langt over 20K – hvis man gerne vil have fingre i en lækker Shimano gruppe til sin racer eller toppen af poppen fra Sram til sin MTB. Begge dele kan dog findes og købes både i de fysiske forretninger og i handlen på både danske og udenlandske websites. Hvis man ved hvad man vil have, så kan det være en stor fordel at kigge i udlandet efter sine nye geardele, men hvis man skal skifte for første gang, så må anbefalingen gå i retning af at få noget hjælp hos en dansk forhandler, hvor det er let at forstå hinanden og hvor man har danske regler for returret m.m.
Find priser på geardele hos en dansk forhandler her

You may also like...