Hvad koster en spinningsko

Når man skal vælge spinningsko er der flere ting at tage højde for. Hvis man ved, at man kommer til at spinne meget, så bør man overveje en lidt bedre cykelsko og hvis man bare er i “test” fasen, så kan man sagtens nøjes med en lidt billigere spinningsko.

Når man skal vælge sig en spinningsko, så skal man i grove træk bare vælge sig en cykelsko til landevejscykling, en såkaldt racersko. Men hvor man til landevejscykling ofte vil vælge en carbon cykelsko eller en anden form for meget dyr og lækker sko, så kan man til spinning ofte nøjes med en noget billigere cykelsko.

Billige spinningsko

Hvis man er begynder eller ikke helt ved, om man egentlig er til spinning, så kan man købe sig en billig spinningsko til omkring 200 – 300 kr. I mange spinningscentre har de cykelsko, som man kan låne, men de er oftest ikke super hyggelige at skulle have sine egne tæer puttet ned i. Specielt efter en omgang spinning, hvor man nærmest kan vride sokkerne, kan man godt komme til at tænke lidt over det næste gang, at man skal dele sko med andre…… Et medlemskab til en klub koster typisk mindst det samme pr. måned som et par billige spinningsko, så det er klar værd at overveje – selv ret tidligt i forløbet.
Prøv eventuelt de spinningsko, som de har i dit center, og se om de fungerer for dig. Hvis de gør, så kan du med fordel forsøge at finde skoene ude på nettet. I mange spinningcentre ser du en sko som denne – det er Cykelpartners gamle Ongear cykelsko, som desværre ikke findes mere.

Der er i stedet kommet nogle andre erstatninger til skoen –  som også er fra Cykelpartner

Og faktisk er flere af dem billigere end den gamle spinningsko var. De nye sko kan ses herunder.


Atredo matsort fitness cykelsko

Atredo sort spinning/cyeksko

On Gear Cykelsko til landevej

De første to sko er næsten identiske – om man er til den ene eller den anden er egentlig kun et spørgsmål om smag. Den første spinningsko ligger i almindeligt udsalg til lige knap 300 kr. mens man kan få den i midten til ca. 250 kr. når den holde almindelig udsalgspris og ikke er på tilbud.

Den sidste cykelsko – den med røde markeringer under bunden, er en smule anderledes og er også lidt dyrere. Den koster typisk omkring 400 kr. Den har så også lidt flere finesser i form af skridsikring under sålen og mikroklik spænde, så den er lidt nemmere at justere. Desuden vejer skoen kun lige omkring 300 gram, hvor de to andre sko ligger 520 gram og 580 gram.

 

You may also like...