Hvad koster moderne plakater?

Inden for de sidste par år er det blevet meget populært at have plakater hængende i sin bolig. For bare 5 år siden var det overvejende billeder, som havde de centrale placeringer i danskernes boliger. Sådan er det ikke mere. Specielt inde i boliger der ligger i større byer (København, Aarhus, Odense & Aalborg), er det blevet populært at have plakater hængende på sine vægge – i stedet for almindelige billeder.

Der er ikke tale om de klassiske fodboldplakater, teenage-plakater eller andre plakater, som hører til på teenageværelset. Der er naturligvis tale om plakater, der er moderne, ofte minimalistiske – og simple.

Hos Wallstickerland finder du et kæmpe udvalg i plakater

Mange populære ’brands’ – virksomheder – udelukkende med salg af plakater, er dukket op i Danmark. Blandt andet Le Gusta, som solgte moderne og stilrene plakater. Le Gusta samlede mange af de populære plakat-brands i Danmark: oggav dig en fuld oversigt over markedet. I dag findes de desværre ikke mere og det bedste bud er at bruge Wallstickerland i stedet. Hvis man gerne vil have byplakater, så er det et rigtigt godt sted at kigge, fordi hvis man ikke kan finde sin by her eller andre steder, så kan de lave den på specialbestilling.

Men hvad koster de moderne plakater?

Det er forskelligt. Naturligvis.

Som udgangspunkt kan du få en god plakat i størrelsen 50×70 til en 300-400 kroner. Nogle koster mere. Andre mindre. Priserne for de forskellige størrelser, kan ses herunder. Husk på at priserne svinger meget – og der er som sådan ikke nogle standardpriser. Se derfor priserne herunder, som en rettesnor.

  • A4 plakater – 100 – 200 kr.
  • A3 plakater – 150 – 300 kr.
  • 30×40 plakater – 150 – 300 kr.
  • 50×70 plakater – 250 – 400 kr.
  • 70×100 plakater – 300 – 500 kr.

Det du skal huske på, når du investerer i en plakat, så skal du ikke tænke, at det ’blot er et stykke papir’. Sådan forholder det sig naturligvis ikke. Det er kunst. Og ligesom med alt andet kunst, betaler du ikke for det materielle – du betaler for det, som det ser ud som. Desuden er plakater alligevel langt billigere end ’rigtige’ billeder og andet kunst.

Find gode tilbud på plakater og malerier hos Coop

https://shopping.coop.dk/kategori/bolig/moebler-og-indretning/galleri

Og grundet til den lave pris, kan man godt tillade sig, at skifte sine plakater ud – en gang eller to om året. For at få noget nyt at se på.

Et godt råd er at købe en ordentlig ramme – om det er en kobber ramme, sort, guld, eller andet – det er for mig, ikke vigtigt. Det vigtigste er at det er af en ordentlig kvalitet. Gør dig derfor selv en tjeneste: køb ikke den billigste ramme du finder. Giv gerne 200-300 kroner for en god ramme. For hvis du køber en helt billig ramme (eller generelt set, blot en ramme, som du ikke synes er særlig pæn) – så udelægger du det gode ’helhedsindtryk’, som man ellers ville have fået.
God fornøjelse, i jagten på den perfekte plakat (og ramme!).

You may also like...