Hvad koster en sofa

Prisen på en sofa ligger mellem 500 kr. og helt op til mange tusinde kroner – det afhænger i høj grad af, hvilket materiale at sofaen er lavet af og om den er af et bestemt mærke.

Køb en brugt sofa

Hvis man bare skal have en sofa og ikke er så kræsen med, om den er top moderne, så kan man med fordel tage et kig på Den Blå Avis eller på Gul og Gratis. Der er rigtig mange penge at spare der. Men man skal bare være meget opmærksom på, at folk ofte sætter deres bruge sofa til salg for det samme, som den kostede fra ny af. Så hvis du ikke er god til at prutte om prisen, så kan du meget let blive snydt ved at købe en brugt sofa. Men hvis man synes, at det er sjovt at krejle lidt om en vare, så kan man også være heldig at finde en rigtig god kvalitetssofa til rigtig billige penge.

Hvad koster en stofsofa

En stofsofa er typisk lidt billigere end en lædersofa, da stoffet ikke kan undgå at være mindre slidstærkt. Prisen på en god stofsofa kan dog variere lige fra 1000 kr. for en billig sofa i Ikea til over 20.000 kr. hvis man gerne vil have en design sofa i sidste trend.
Se aktuelle tilbud på sofaer hos Bobo her

Hvad koster en lædersofa

En lædersofa kan både fås i meget billig og i ekstremt dyr. Men selvom man køber en rigtig dyr lædersofa må man ikke forvente, at man har sofa for resten af livet. Selvom læderet er meget slidstærkt og kan holde meget længere end ens egen levetid, så vil polstringen i en sofa ikke holde forever. Men en rigtig Chesterfield sofa eller sofagruppe vil naturligvis holde noget længere, end hvis man køber en billig sofa i Bilka eller lignende.

Hvilken prisklasse skal man vælge

Hvis man blot skal have sin første sofa til studielejligheden, så er prisen det vigtigste og så skal man selvfølgelig gå efter en billig sofa. Den første sofa man køber, er ofte en sofa som kun skal holde indtil, at man er færdig med at læse og så køber man en i meget højere kvalitet. En sofa som man bruger i studietiden kan også godt få en plet eller to til de vilde fester, som man typisk holder i denne periode, så der vil det være fjollet, hvis man køber en meget dyr sofa og så kommer til at ødelægge den.
Gode tilbud også på sofagrupper

Hvis man er en børnefamilie og specielt en med små børn, så skal man tænke meget over, hvilket materiale at sofaen er lavet af. En sofa i stof kan blive plettet, mens en sofa i imiteret skind nemt kan blive ridset. En sofa i ægte læder er noget mere slidstærk, men den kan også ridses og den er ret dyr, så man kan godt ærgre sig, hvis den får nogle grimme ridser. Samtidig har man som familie ofte lidt mere at gøre godt med og der kan måske godt blive råd til en lidt dyrere sofa.
Det er med sofaer som med alt andet, hvis man køber for billigt, så kommer man ofte til at skulle skifte det ud flere gange, mens noget af høj kvalitet måske nok er dyrere i indkøb, men på den lange bane ender det med at være billigere, da det holder rigtig længe, hvis man kan finde ud af at passe på det.

You may also like...