Hvad koster Kay Bojesen Abe

Prisen på en abe af træ fra Kay Bojesen koster fra omkring 800 kr. og opefter. Grunden til at prisen ikke er fast er, at aben gennem tiden er blevet lavet i mange størrelser og hvis man har fat i en ældre Kay Bojesen abe, så kan den godt opnå en vurdering, som er temmelig høj.
Hvis man blot gerne vil købe en ny lille abe, så ligger prisen som skrevet på omkring 800 kr. Mens man må noget mere til lommerne, hvis man gerne vil have en stor Kay Boyesen abe, som typisk ligger i prislejet omkring 8000 kr. Kan man nøjes med en mellem stor abe, så kan man få sådan en til omkring 3000 kr.

Der findes mange forhandlere af aberne på nettet og man kan godt være heldig at finde et godt tilbud eller finde den på udsalg. Man skal bare være meget opmærksom på, at det også er et produkt, som falsknere har stor fortjeneste på at lave kopier af og derfor skal man ikke springe på et tilbud, som er for godt til at være sandt.
Man kan godt finde butikker, som holder udsalg og så på Kay Bojesen, men hvis man falder over priser, som bevæger sig ret meget længere væk end 10%, så skal man lige undersøge den shop, som man overvejer at købe fra. Hvis man er i tvivl, så er Trustpilot et godt sted at starte. Hvis ikke shoppen findes der, eller hvis den har meget dårlige anmeldelser, så er det med at være lidt forsigtig og overveje om det er risikoen værd. Specielt hvis man er på udkig efter den store abe og overvejer, at slå til på et godt tilbud, hvor aben kun har en pris på fx. 5000 kr. Så vil man godt nok spare mange penge på handlen, hvis man modtager en abe og hvis den er original. Men det er også mange penge at smide væk, hvis det ikke er ærlige personer, som står bag.

Men der findes mange gode danske webshops som sælger Kay Bojesen til billige priser og som stadig yder en god service.

Find alle de forskellige figurer hos KitchenOne

Her kan du se en liste over vores samarbejdspartnere, som sælger Kay Bojesen
FC Beton – Kan også levere til erhverv

KitchenOne– Komplet udvalg i Kay Bojesen

Skiftselv – Billige priser på Kay Bojesen

Dubuy – Kay Bojesen og andre figurer

You may also like...