Hvad koster kettlebells

Siden træning med kettlebells er blevet in, har det ikke været nemmere og mere praktisk at lave hjemmetræning. De er rykket fra træningscenteret og hjem i privaten, da kettlebells er nemme at opbevare, de koster ikke særlig meget, og den træning, du kan udøve med dem, styrker hele kroppen og ikke bare armene, som du sikkert kender det fra almindelige håndvægte.

Der findes så mange forskellige træningsøvelser, du kan lave med kettlebells, hvilket blandt andet er med til at gøre dem til det foretrukne valg, når vi gerne vil i gang med at træne i hjemmet. Har du aldrig prøvet at træne med kettlebells, kan du via en hurtig søgning på enten Google eller Youtube finde tonsvis af træningsøvelser, der er lige til at gå til.

 

Skal ikke holdes ved lige

En af de absolutte fordele ved at træne med kettlebells er, at de på ingen måde skal holdes ved lige. Hvis du vil holde hygiejnen i orden, er det en god ide at spritte dem af en gang imellem, så de forbliver rene og bakteriefrie.

Men de kræver på ingen måde vedligeholdelse eller reparationer, som et løbebånd eller en crosstrainer måske kan kræve. Maskiner som dem kan jo sagtens gå i stykker, og så skal du til at finde en, der kan reparere dem, hvis du ikke selv er i stand til det. Kettlebells er et par jernkugler, og du skal nok være Skipper Skræk eller Superman for at ødelægge dem.

 

Prisen på kettlebells

Prisen på kettlebells afhænger af to ting, nemlig hvilken størrelse du vil have, og hvor du køber dem henne. Som udgangspunkt kan du finde kettlebells i størrelsen 2 kg og helt op til 32 kg. Du kan også finde tungere modeller, men det er de primære udgaver.

En kettlebell på 2 kg kan du eksempelvis få for 39 kroner hos billig-fitness.dk. En 16 kg model kan blive din for 329 kroner, mens en kettlebell på 32 kg koster 749 kroner. Igen hos Billig-Fitness.

You may also like...