Hvad koster et skrivebord

Skriveborde findes i alle afskygninger og prisklasser, da der er meget stor forskel på, om man skal have et skrivebord til sit børneværelse eller om man skal have et hæve/sænkebord til sit kontor.

Billigt skrivebord

Hvis man bare vil have et billigt skrivebord, så kan man med forskel smutte en tur i Ikea eller en tur forbi Jysk Sengetøjslager i dag bare kaldet for Jysk og købe sit skrivebord.
Fx kan man i Jysk erhverve sig et skrivebord til omkring 200 kr. til fast lavpris.
Så hvis man blot er ude efter et billigt skrivebord eller måske skal have et meget lille og pladsbesparende skrivebord, så kan disse outlet steder være et rigtigt godt sted at kigge.

Computer skrivebord – Gamer skrivebord

Hvis man skal bruge mere tid ved sit skrivebord, så bør man overveje at gå lidt op i pris, så man får et stabilt skrivebord og gerne et med lidt mere plads, end de billige skriveborde kan byde på.
Et skrivebord til hjemmekontor bør man desuden overveje at få en hæve/sænke funktion på. Hvis man skal sidde og arbejde ved sit skrivebord i mange timer hver dag, så er det rigtigt rart, at man skal justere det i højden. Det er ikke kun for at kunne komme til at stå ved skrivebordet, at det er en god ide at have hæve-sænke, det er også en rigtig god ide bare til en almindelig kontorstol. Nogle vil også gerne skifte mellem en stol og en fitnessbold i løbet af dagen og så er hæve-sænkefunktionen også meget anvendelig.
Et gamerbord fungere i store træk ligesom et arbejdsbord. Det er udstyret med en bue, så man kan komme ind til bordet og sidde godt og så har det en stor bordplade, hvor man kan have bl.a en stor musemåtte.
Prisen for et rigtigt arbejdsskivebord, computerbord, gamerbord eller man nu vil kalde et skrivebord med stor bordplade og ergonomisk udformning, kan fås fra omkring 1000 – 1500 kr. afhængig af kvalitet. Hvis man vil have et hæve-sænkebord, så ligger prisen fra omkring 2.000 kr. og typisk til omkring 5.000 kr.
Hvis man skal have et hævesænkebord, så kan man med fordel overveje at købe det brugt. Der er ofte firmaer, som køber nye borde og sælger de gamle.

Skrivebord med skuffer

Der findes en del skriveborde, som både er tiltænkt et praktisk brug og som også fungerer, som en del af husets image. Herunder findes der et hav af smarte skriveborde med skuffer i, som skaber en rigtig god stemning og som samtidig både kan bruges til at sidde og arbejde ved og som opbevaring.
Priserne på skriveborde med skuffer ligger fra den billige ende i omkring 1000 kr. og så kan de rigtig flotte designer skriveborde med lidt patina og det hele snildt snige sig op i over 10.000 kr.

You may also like...