Hvad koster drænrør

Drænrør kan umiddelbart virke som en større udgift, men i det øjeblik, at man skal smide en masse førhen brugbare ting ud, fordi man har haft vand i kælderen, så er inverteringen pludselig temmelig ubetydelig.

Prisen på at få drænet er selvfølgelig afhængig af, hvor meget drænslange man skal bruge og af hvor tyk en slange man har brug for.

Prisen på drænslanger

Hvis man skal bruge meget, får man dog en god mængderabat ved at købe sit drænrør i større ruller.
Rullerne fås typisk i 25, 50 og 100 meter og ligger i prislejet omkring 20 – 60 kr. pr. løbende meter alt efter tykkelse og mængde.

Der findes desuden flere typer af drænrør.

  • Omfangsdræn
  • Stikdræn
  • Netdræn

Omfangsdræn er den mest brugte drænslange hos private og bruges blandt andet til dræning af fx sokkel typisk i forbindelse med fugtig kælder. Omfangsdræn behøver til almindelig brug ikke være i største dimension, men for at sikre sig, at man hverken får lagt for lille eller for stort dræn, bør man kontakt en fagmand og herfra vil vi gerne anbefale, at man tager kontakt til Allan fra Hedestoker.dk, som er den person i branchen, der har mest erfaring og den ældste online webshop indenfor salg af vvs og stokerfyr.
Han vil også kunne vejlede dig, hvis det ikke er et almindeligt omfangsdræn, der skal bruges som drænrør til netop dit projekt.
Desuden finder du altid billige priser hos dem og eller er der mulighed for at benytte sig af deres prisgaranti.

Hvis du selv har mod på at kaste dig ud i dit drænrørs projekt, så kan du flere typer af drønrør og priser her.

Drønrør og Drænslager

You may also like...