Hvad koster en trehjulet cykel

Prisen på de trehjulede cykler varierer som med alt andet afhængigt at både kvalitet og af hvilket mærke, men gerne vil have fat i.
Hvis man gerne vil have en billig trehjulet cykel, så vil anbefalingen herfra være, at man køber en trehjulet cykel fra Winther. Der findes muligvis billigere cykler på markedet, men hvis man vælger en Winther, så får man en cykel, som dels har bevist sit værd igennem rigtig mange år og dels en cykel, som er produceret til de danske forhold.
En trehjulet Winther cykel kan man typisk få fat i til priser, der ligger lige over 500 kr. Det er ikke så tit, at der er tilbud på trehjulet cykel, men ofte vil netop Winthers være nogle af dem, som man tager med på udsalg og lignende, da det er en meget eftertragtet model.
Hvis man ikke går så meget op i pris, men gerne vil ofre lidt mere på barnets første cykel, så kan man overveje at gå efter Puky. Puky er tysk og her ser man tydeligt tyskernes motto omkring tysk grundighed.
For priser på omkring 1000 kr. får man en rigtig lækker trehjulet cykel med skubbestang som kan justeres på flere måder. Puky har også nogle trehjulede cykler i en højere prisklasse, men her er der tale om en kombination af en klapvogn og en trehjulet cykel
Find de bedste priser på trehjulede cykler her

You may also like...