Hvad koster et løbeur

Prisen på løbeure varierer meget alt efter både producent og model.
Nogle af de mest eftertragtede løbeure koster helt op omkring 5000 kr. mens man sagtens kan finde nogle billige løbeure til priser på under 500 kr. Men der er naturligvis temmelig meget forskel på to sådanne modeller.
Det er ret vigtigt, at man får en løbeur, som enten har indbygget pulssensor og eller skal man have fat i et, hvor der følger et pulsbælte med eller hvor man kan købe et løst pulsbælte til. Pulsmåling i forbindelse med løb er ret vigtig på flere forskellige måder. Hvis man bruger løb til at komme i form eller til at tabe sig, så vil et pulsbælte gøre det langt lettere, da man i begge tilfælde med fordel kan arbejde med at ligge i forskellige pulszoner.
Find de billigste priser på løbeure her > > > >
hvad koster et løbeur

Find det største udvalg i løbeure her > > > >
hvad koster et løbeur

Hvis man løber, som motionsform og for at være med i konkurrencer, så er det også vigtigt, at man benytter sig af pulsmåling for at optimere sin træning.
En anden ting, som der er rigtig mange, der gerne vil have i et løbeur i dag er GPS. GPS giver en langt mere præcis træning og man har mulighed for at benytte sig af mange spændende ruter til at variere sin træning. Førhen målte man sine skridt og tastede det ind i sit løbeur og så havde man en fornemmelse af, om man havde løbet 4 eller 5 km. Med et GPS ur ved man helt præcist, hvor langt man har løbet, hvad hastigheden har været på de forskellige strækninger og ikke mindst, præcis hvor man er henne.
Der findes mange gode producenter at løbeure på markedet, men hvis man skal have et løbeur med GPS, så vil jeg personligt til hver en tid vælge at købe et løbeur fra Garmin.