Hvad koster en sækkestol?

Der findes ufattelig mange forskellige sækkestole på det danske marked, og det kan derfor være svært at sige helt præcis hvad en sækkestol koster uden at gøre spørgsmålet lidt mere konkret.
Se hele udvalget af sækkestole fra Sackit

Men groft sagt kan man starte med at dele sækkestole ind i to forskellige underkategorier. Nemlig sækkestole til børn og sækkestole til voksne.
Sækkestole til børn er typisk sækkestole som kan anvendes af børn fra 1 års alderen og op til 9-10 års alderen afhængigt af størrelsen på barnet. Når barnet bliver omkring 10 år vil det derfor skulle have en voksensækkestol.

Sækkestole til børn

Både til børn og voksne kan man købe mærkevare og nomame sækkestole. Der er forholdsvis stor forskel på prisen på disse to forskellige typer af sækkestole, ligesom der også er store forskelle på kvaliteten.
Vil du have en sækkestol af høj kvalitet fra et af de kendte mærker såsom Fatboy, Sackit eller Happycat skal du regne med at en sækkestol koster mellem 800 og 1400 kroner. Modsat kan du hvis du går på kompromis med kvaliteten få en nomame sækkestol til mellem 300 og 800 kroner.

Et konkret eksempel

Med udgangspunkt i Happycat sækkestolen, en meget populær og anmelderrost sækkestol til børn, vil vi nu komme med en konkret pris at forholde sig til.
Happycat sækkestolen findes i to modeller; small (1-4 år) og Large (4-10 år). Lad os tage udgangspunkt i den store model.
Prisen på nettet ligger ofte på 1375 kroner med gratis levering. Du kan dog være heldig at finde den på tilbud af og til. Men som udgangspunkt er prisen omkring de 1400 kroner.
Sækkestole til børn og voksne

Sækkestole til voksne

Ligesom ved sækkestole til børn er der også et stort udvalg af både nomame og mærkevarer når man snakker om sækkestole til voksne. Ved sækkestole til voksne er det dog muligt at finde sækkestole i endnu flere forskellige prisklasser. Priserne starter normalt fra omkring 1200 kroner og går op til omkring 3500 kroner når man snakker om mærkevarer.
Hvis man ikke behøver at have en mærkevaresækkestol kan man finde sækkestole til voksne i prisintervallet 400-800 kroner.

Et andet konkret eksempel

Tager man udgangspunkt i en Fatboy Original sækkestol i nylon, er vejledende udsalgspris på 1699 kroner. På internettet kan du finde denne sækkestol til 1199 kroner med gratis levering.

You may also like...