Hvad koster det at fiske?

Det er et spørgsmål, som der kan være rigtig mange svar på. Hvis man ikke kan låne sig frem, så er man nemlig nød til både at betale for at fiske og for at købe et fisketegn.

Hvad koster et fisketegn?

Først og fremmest skal du have skaffet dig et fisketegn, for at må fiske i danske vande. Et fisketegn kan købe online på https://www.fisketegn.dk og koster i 2021 henholdsvis 40,- for en dag, 130 for en uge og 185 for et år. De fleste kan se, at hvis man fisker mere end et par gange om året, kan det ikke betale sig andet end at købe for et år af gangen.

Priser på det forskellige fiskegrej

Når man har fået sig fisketegn, skal man have købt sig noget fiskegrej. Første del i dit indkøb af fiskegrej, kan være en fiskestang. Du vælger stang efter den type af fiskeri du skal praktisere, skal du eksempelvis på kysten efter havørreden eller hornfisken i foråret, kan du eksempelvis vælge en Westland Coast til 300,-. Læs hvad koster en fiskestang? – for at finde ud af mere om priser og typer af fiskestænger.

Hjul og line

Hjulet der skal bruges til en sådan spinnestang, er et fastspolehjul. Et Hiboy Q8 er et super fastspolehjul der passer godt til Coast stangen, dette hjul ligger til 319,-

Fiskeline skal der spoles på hjulet, for at kunne fiske. Du spoler med line a 100 m, koster omkring 30,- og så har du godt med line til dit fiskeri på kysten. Er det stadig hornfiske og havørred fiskeriet du skal bruge kyststangen til, kan du købe et blinksæt med 4 gode hornfiskeblink, der også er rigtig gode til ørreder. Du får disse 4 blink til 54,- og så er efterhånden klar til at fiske lidt fra kysten.

Beklædning til fiskeri

Skal du have en endnu større mulighed for at fange noget, når du fisker fra kysten skal du have fat i et par waders. Der er mange forskellige typer af waders, og et par gode Neopren Waders fra Behr kan du købe online for 800,- og så har du et par waders der holder i mange år.

Med dette sæt er du klar til hornfiskene i foråret samt ørrederne når du vil fiske efter dem. Der er selvfølgelig mange måder at fange disse fisk på, og hver mand har sit grej. Dette er blot et eksempel som du vil kunne starte med til disse.

Sådan kommer du i gang med at fiske fra molen

Udover at fiske fra kysten, er der mange nye fiskere der også fisker efter fladfisk fra moler og i havne omkring i Danmark. Her kan denne stang og hjul også bruges, hvortil man skal bruge et bundforfang af en art. Et helt almindeligt bundforfang får du til 10,- hvor de lidt mere spændende fladfiskeforfang med perler og andre lokkemidler på fås til 18,-. På disse monteres din agn, som kan være børsteorme, sandorme eller skalrejer. Vil du købe din agn ind online, kan du få konserverede sandorm til 40,- for 40gr.

Du kan købe fiskegrej online her – hvor du også finder en masse andre typer af fiskegrej, både til de nævnte fisk og til andre typer af fiskeri, hvor også grej til fiskeri fra båd og kutter findes i stort udvalg.

You may also like...