Hvad koster et malerkursus?

Er du på jagt efter en ny hobby? En god mulighed er at begynde at male. At male er både afslappende og afstressende, og du får lov til at udfolde de kreative sider, som du ikke troede du havde, og hvem ved, måske bliver du så god, at du endda kan sælge dine malerier.
Det er forholdsvis billigt at komme i gang med at male og typisk finder du alle materialer hos din lokale Panduro hobby. For mange kan det dog være ret svært blot at kaste sig ud i det uden at få en smule undervisning eller i det mindste retningslinjer før end at man går i gang. Derfor vil vi med denne artikel give dig et overblik over hvad et malerkursus koster, så du kan overveje, om du evt. skal på en sådan et inden du kaster dig ud i din nye hobby.

Online malerkursus

På nettet findes der i dag et hav af online-kurser, hvor du via videoer bliver undervist i diverse ting. Indtil nu har det typisk været de mere tekniske emner såsom programmering, computer-brug og IT i det hele taget der er blevet undervist i online, men nu kan du faktisk også lære at male online med et malerkursus fra onlinemalerskolen.com.
Et online kursus herfra koster 375 kr. om måneden og så får du adgang til over 40 undervisningsvideoer, som du kan se hvor du vil og hvornår du vil. Typisk vil du også kunne nå alle 40 videoer på en måned, så hvis du tror du kan dette kan du se de 375 kr. som den endelige pris – hvilket ikke er meget for et kursus nu om dage.
Fysisk malerkursus
Vil du gerne deltage i et malerkursus, hvor du fysisk møder op og også kan få hjælp underviser mens du maler, så tilbyder www.fof.dk en lang række malerkurser rund omkring i landet, hvor du over en periode på 3 måneder skal møde 12 gange og modtage 36 lektioner.
Prisen for disse 12 gange er omkring 1400 kr. men kan variere alt efter tidspunkt, underviser og sted. Kurserne ligger typisk om formiddagen, men enkelte kurser foregår også om aftenen og varer typisk 3 timer. Hvis du gerne blot vil prøve af om maling er noget for dig, kan du også melde dig på kurser, som kun består af 13 lektioner. Her vil prisen være omkring 700 kr.

Malerkursus i Italien

Vil du have den komplette og måske også lidt eksotisk male-oplevelse, kan du tage på et malerkursus i Italien. Med en malerkursus i Italien får du 10 dage sammen med andre malere, hvor i sammen kan finde fordybelse i maleriet. Et malerkursus i Italien koster omkring 8.500 kr., men så får du også en ferie til Italien oveni hatten.

You may also like...