Hvad koster parfume

Der findes et hav af forskellige parfumer og de har rigtig mange forskellige priser. Når man kommer omkring emnet parfume, så har de forskellige brands naturligvis rigtig meget at sige for prisen. Nogle brands laver ikke blot nogle rigtig gode dufte, men der er også meget stor forskel på holdbarheden af en duft.

Hvis man gerne vil have billig parfume, så findes der et hav af muligheder på markedet. Men skal blot være opmærksom på, at rigtig mange af de helt billige parfumer holder ikke særlig længe i duften og derfor holder den kopi parfume, som man køber til 20% af prisen på den originale model ofte også i meget kortere tid. Man kommer dog sjældent til at skulle bruge 5 gange så meget, for at få den samme længde af duften, så på den måde er kopien nok i sidste ende billigere. At duften så sjældent er helt den samme er en anden sag. Selvom man godt kan dufte, hvilken parfume man har forsøgt at efterligne, så har de billige parfumer tendens til at være mere kvalme i deres duft. Det kan man så lide eller lade være.

Der er dog en sikker måde at få fat i billig parfume på og det er ved udenlandsrejser. Når man kommer ud i lufthavnen, så er der altid rigtig gode penge at spare på gode parfumer. Personligt køber jeg næsten al min parfume i lufthavene og sparer derved omkring 20-25%.

Alternativt kan man tage et kig på nettet, hvor konkurrencen på parfume er høj og overblikket over priser ret stort. Et godt sted at starte er hos billigeparfume.dk

You may also like...