Hvad koster en ballontur

Der er rigtig stor forskel i prisen på at komme ud at flyve i ballon. Prisen på ballonflyvning afhænger naturligvis af, hvor lang tid man skal flyve i ballon, men det kommer også an på, om man tager en flyvetur sammen med andre eller om man vælger at tage en luksustur, hvor man får lov til at flyve i ballonen helt alene (naturligvis sammen med en ballonskipper, som styrer ballonen)

Prisen for at komme på en kortere tur på omrkring 3-4 timer ligger typisk på lidt over 2000 kr. Hvor det kan koste helt op over 10.000 kr. hvis man gerne vil afsted to personer på en eksklusiv flyvetur.

Hvis man gerne vil ud og flyve i ballon skal man være opmærksom på, at der ikke flyves om vinteren – typisk ligger flyvning med ballon i tidsrummet fra 1 maj og frem til 30 september.

Ballontur gavekort

Selvom flyvesæsonen ligger i ovenstående tidsrum, så kan du dog sagtens købe gavekort til ballontur hele året rundt. De fleste steder kan du få et gavekort, som holder i 2 år og så er der god mulighed for at få planlagt en ballonflyvning inden gavekortet udløber.

Ballontur / Ballonflyvning Jylland og Fyn

Man kan naturligvis komme ud og flyve i ballon rigtig mange steder i landet, men man skal være opmærksom på, at nogen gange er prisen for en ballontur dyrere, hvis man skal ud og flyve i enten Jylland eller på Fyn. Dette gælder specielt, hvis man gerne vil afsted på de mere eksklusive ballonture.

Der er meget forskellige priser på ballonture, men hvis du gerne vil have den billigste pris, så kan det anbefales at besøge siden www.duglemmerdetaldrig.dk – på linket herover kommer du direkte ind på siden, hvor du kan læse mere mere om både oplevelsen af at flyve i ballon og hvor du kan finde priser og tidspunkter for flyvning både på Sjælland, Jylland og Fyn.

You may also like...