Hvad koster ølsmagning

En ølsmagning er alletiders idé til ham eller hende, som har alt og som bare elsker øl.
Ølsmagning kan foregå på flere forskellige måder, men de mest typiske foregår enten på et bryggeri/bryghus eller på en bar.

Foruden muligheden for at udforske forskellige genrer indenfor øl, så giver en smagning af enhver form også nogle uforglemmelige oplevelser sammen med nogle gode venner eller veninder. Der findes et hav af forskellige former for oplevelsesgaver, som man kan give, men i langt de fleste tilfælde vil man være begrænset lidt af budgettet. Og her er ølsmagning godt. Der findes flere forskellige priser på smagninger, men typisk kan man finde nogle til priser helt nede fra 125 kr. pr. person. Det som man skal være opmærksom på, hvis man kigger på en meget billig ølsmagning er, at der er stor forskel på, hvor meget man få lov at smage på.
Sidst jeg kiggede på ølsmagning sad jeg med et budget på 600 kr. og skulle finde noget i ca. Midtjylland. Til sidst sad jeg med en smagning i Kolding, som indehold smagning af et ukendt antal øl og smagsprøver på spiritus fra destilleriet og man fik specialøl med hjem som gave. Desuden sad jeg med valget mellem to smagninger i Århus, hvor den ene indeholdt 3 smagsprøver på øl og den anden 5 smagsprøver. Så der er meget stor forskel på, hvad en en ølsmagning indeholder.
www.duglemmerdetaldrig.dk/ølsmagning

Prisen på ølsmagninger er naturligvis også meget afhængig af, om man vil lave en smagning, hvor man enten får mad før eller bagefter, eller om det skal være den helt sofistilerede udgave, hvor man smager øllet sammen med mad. Hvis man vælge disse modeller, så er det klart, at man ikke kan forvente, at man kan få en ølsmagning til omkring 150 kr. pr næse, som ellers må siges at være den gængse pris rundt omkring.

You may also like...