Hvad koster Hama Perler

Prisen på Hama perler er meget afhængig af, om du køber mange eller få perler. Hama perler findes i små poser med 1000 ensfarvede perler og en sådan pose ligger typisk på en pris omkring 10-12 kr.
Hama er det, som man kalder for rørperler. Det er små plastikperler, som er aflange og hule.
Man kan bruge dem til flere formål, men de bliver mest brugt til at sætte på plader. Bagefter lægger man et stykke stanniol eller specielt strygepapir hen over og så smelter man toppen af perlerne sammen. Dette giver forskellige flakoner, som kan bruges til bordskånere, ophæng eller meget andet.
Billige Hama Rørperler

Noget andet som Hama rørperler ofte bliver brugt til er smykker. Da det er lette for børn at have med at gøre, så er det meget yndet underholdning i børnehaven m.m., at man trækker nogle perler på en elastiksnor og så har mor et smykke, som hun vil gøre det meste for at undgå at tage på til familiefesten .

Billige Hama rørperler

Man kan dog sagtens få fat i Hama perler, som er noget billigere end i de små poser. Dels bliver der kørt nogle tilbud eller udsalg på dem og dels kan man vælge at købe nogle større portioner. Prisen på Hama perler er også afhængig af, om man vælger de helt gennemfarvede perler eller om man hellere vil have de lidt mere gennemsigtige perler, som bliver kaldt for transparente, selvom de ikke er helt gennemsigtige.

Hama gaveæsker

Man kan også købe færdige gaveæsker med Hama perler, hvor man får en pakke med det hele i. Det fungerer lidt ligesom med Lego, hvor man her bare får alle de perler, som skal bruges og perleplader og opskrifter – det eneste som man i store træk selv skal sørge for, er det strygejern 

Hama Mini, Midi og Maxi

Prisen på perler er også meget afhængig af størrelsen på perlerne. Hama bliver lavet i 3 forskellige størrelser.
Mini – som er beregnet til voksne eller store børn. Disse giver mulighed for at lave meget finde små mønstre.
Midi – som er beregnet til mellemstore børn. De fleste børn i en alder på 2-3 år kan håndtere disse perler og dette er den mest kendte af modellerne.
Maxi – som er beregnet til de helt små børn. Dette er meget store rørperler, som er nemme at håndtere selv for de mindre børn.
Billige Hama Rørperler

You may also like...