Hvad koster badesandaler

Prisen på badesandaler ligger lige fra en flad tyver og helt op til flere hundrede kroner.
Mange gange kan det være svært at forstå, hvorfor prisen er så forskellig for samme produkt fra forskellige producenter, men som med alt andet fodtøj, så er det vigtigt, at man får noget, som sidder godt på foden.
Badesandaler bliver desuden brugt (forhåbentlig uden strømper) og derfor er det endnu vigtigere, at de sidder godt på foden.
Kombinationen af en plastiksko og evt våde tæer eller blot bare tæer, kan blive en rigtig ubehagelig kombination.
Man kan ikke med sikkerhed sige, at man skal købe en dyr kvalitetsko fra Fx Adidas eller H2O, men oftest så vil sådan en badesko kunne justeres til at sidde helt optimalt på foden. Man hvis du fx har en meget smal fod, så kan en rigtig billig badesandal sommetider være en bedre løsning. Men pas på, fordi en billig badesandal kan også vise sig at være ekstra bred.
Et godt sted at tjekke de aktuelle priser på badesandaler er hos Unisport

Der findes dog også rigtig mange andre steder end i de forskellige sportsforretninger, at man kan finde badesandaler. Fx har Matas et større udvalg i både almindelige badesandaler og sundhedssandaler fra fx Virkenstock. Hvis man er ude efter at finde nogle gode og billige badesandaler til børn, så findes der rigtig mange forhandlere af børne- og babyudstyr, som også har badesandaler.

You may also like...