Hvad koster undertrøjer til mænd

En god undertrøje til mænd koster ofte mellem 100 og 200 kr. Det er heldigvis en god pris, for undertrøjer er helt uundværlige. De fleste mænd anser undertrøjer eller tanktoppe som et must under en skjorte, en striktrøje og lignende. Det er både for at undgå gennemsigtighed, men også for at holde varmen bedre. Derfor har de fleste mænd et stort antal hvide, grå og sorte undertrøjer i deres garderobe, og det skal være til at betale.

Et godt sted at finde lækre kvalitetsundertrøjer til gode priser er hos Tøjeksperten. Her finder du et bredt udvalg af undertrøjer til mænd fra forskellige mærker – bl.a. JBS og Lindbergh. Desuden gør Tøjeksperten det let at købe online, fordi man både for gratis fragt, fri retur, click&collect og mulighed for at bytte i butik.

Hvilke undertøjsmærker, skal du vælge?

Ét af de mest kendte mærker inden for herreundertøj er JBS. De er klassiske designs af tanktoppe og T-shirts med både korte og lange ærmer. Her er stilen enkel i anvendelige farver som sort, grå og hvid. Nogle undertrøjer har detaljer som V-udskæring eller knapper foran. De fleste JBS-undertrøjer kan du få for under 150 kr.
De lidt dyrere luksusmærker som f.eks. Lindbergh, Boss eller Ralph Lauren tilbyder også ofte undertrøjer til en god pris. Mange gange kan du finde flere for én pris – f.eks. 2 undertrøjer for 300.
Alt i alt er det altså ikke dyrt at blive klædt godt på indefra og ud.

T-shirts kan også være undertrøjer

Undertrøjer er ikke nødvendigvis bare en tanktop. En ensfarvet T-shirt kan også sagtens bruges til formålet – endda også med lange ærmer. Det er især et hit i vinterperioden. Ensfarvede T-shirts er ofte lidt dyrere end tanktoppe, men ofte overstiger prisen pr. stk. ikke 200 kr.
Hvis du bruger T-shirts som undertrøjer, behøver du ikke gå efter de klassiske undertøjsmærker. Et godt tip er at købe T-shirts, der både kan bruges som undertrøje og som selvstændig bluse. Det gælder især for mænd, der ikke går med undertrøje til dagligt – så får T-shirten nemlig pludselig to funktioner. En T-shirt i enkle farver med et diskret mønster eller print kan dog godt komme op på omkring 300 kr. Det er et lidt dyrere valg, men til gengæld får du en T-shirt med 2-i-1-funktion.

Undertrøjer på tilbud

Der findes også billigere mærker, der har herreundertrøjer helt ned til 50 kr. Her fås mange faktisk også i en god kvalitet som f.eks. 100% økologisk bomuld. Med kendte mærkevarer ved man dog, at kvaliteten lever op til en bestemt standard. Og mange gange kan man finde undertrøjer fra kendte brands til en endnu billigere pris på udsalg.

Et spørgsmål om materialer

Undertrøjer findes ofte i enten 100% bomuld eller en blanding af bomuld og elastane. De styles med stræk i stoffet sidder selvsagt tættere ind til kroppen, end undertrøjer uden stræk. Det kan ofte være en fordel, så undertrøjen ikke poser eller folder under skjorten. Det påvirker dog ikke prisen, om der er stræk eller ej i en undertrøje.
Til vinter bruger mange en undertrøje i uld eller en uldblanding. Det har naturligvis indflydelse på prisen, da uld er et dyrere materiale end bomuld. Ofte kan du finde en lækker uldundertrøje til omkring 200-400 kr.

You may also like...