Hvad koster en badedragt

En badedragt koster et sted mellem 100 kr. og op til langt over 1000 kr. hvis du vil have det nyeste design.

Prisen på en badedragt afhænger også af både mærker og størrelser. En noname badedragt kan du sagtens finde til et barn til omkring 100 kr. mens du for en smart badedragt fra fx Matthew Williamson til store piger kommer langt over 1000 kr.

Billige Badedragter

Man kan sagtens få fingre i en billig badedragt uden at det skal være en noname. Hvis man gider bruge så lidt som omkring 15 minutter på at søge lidt på Google , så vil man kunne finde rigtig mange tilbud på badedragter. Oftest vil man dog opdage af mange af de helt billige badedragter er kommet på udsalg, fordi der kun er en eller to størrelser tilbage af den pågældende model. Men hvis man er så heldig, at man fx kan klemme sig i en xs, så kan man helt sikkert finde rigtig mange fine badedragter også fra de kendte mærker såsom Speedo eller Arena, som nok er nogle af de mest kendte badedragter herhjemme, når man tale om billige og mere almindelige badedragter.

Fashion / Designer badedragter

Hvis du gerne vil have en badedragt, som er lidt over det, som alle de andre kvinder går i, så kan du kigge i retningen af en mere mode præget badedragt. Her er nogle af de populære modeller fx fra Ralph Lauren og Calvin Klein. Selvom det er nogle af de helt store, som har lagt navne til badedragterne, så behøver de ikke koste en formue. Nogle af de mest populære modeller her i 2017 ligger faktisk i et prisleje lige i underkanten af 1000 kr., mens man kan få de mere gense mærker fra omkring 299 kr. og til omkring 600 kr.

Flot badedragt til ferien

Der er stor forskel på, om man skal bruge en badedragt til den årlige ferie eller om man ofte går i svømmehallen. Herhjemme bruger vi rigtigt meget klor i vores svømmehaller og det bleger ens badedragt meget og gør også stoffet mørt. Så derfor må man forvente en kortere holdbarhed på den badedragt, som man ofte kommer i klorvand i forhold til den, som man ligger og flyder i strandkanten med på ferien. Hvis man bruger det meste af tiden på at være i poolen på hotellet på ferien, så kan det også forkorte levetiden af badedragten. Man bruger nemlig også i udlandet kemikalier til at holde badevandet fri for bakterier.

Badedragt til børn

Når man skal vælge en badedragt til et barn, så vil rigtig mange forældre ikke blot vælge en fin badedragt, de vil også langt hen af vejen være interesseret i, at badedragten skal beskytte barnet mest muligt mod solens skadelige stråler. Og der findes faktisk rigtig mange forskellige muligheder for at beskytte barnet mod solen – uden at de skal sidde i skyggen hele dagen.
Find beskyttende solbadedragter hos Faktorfobi

You may also like...