Hvad koster en flyverdragt

Når ens børn skal ud i efterårets kolde vejr eller de skal ud og lege i sneen til vinter, så er en god flyverdragt et must. Flyverdragten udmærker sig ved, at den ved ikke at være todelt, såsom et godt skisæt er det, giver en endnu bedre varme, da kropsvarmen kan bevæge sig fra overkroppen og ned omkring benene, som ellers kan være meget svære at holde varmen i. En flyverdragt kan være en smule mere klodset og hæmmende at have på, men til gengæld fryser man stort set aldrig i den.

Flyverdragt Test

flyverdragt
Der er lavet mange test af flyverdragter, men fælles for dem er, at der findes så mange producenter og ikke mindst mærker, at en test aldrig vil kunne være dækkende. Når man laver test af flyverdragter ender det ofte med en udvælgelse af nogle populære mærker og så kommer de måske billige og rigtig gode mærker aldring til deres ret.
Men hvis man står med valget mellem to bestemte mærker flyverdragter og kan finde en test, hvor de begge er med i, så kan man selvfølgelig godt bruge det til noget. Man bør bare altid sørge for at læse testen ordentligt, fordi en flyverdragt kan have fået en lavere vurdering på baggrund af noget, som ikke har betydning for dig. Fx har jeg selv lige købt en elektrisk plæneklipper, som havde fået dårlige anmeldelser i test, da den ikke kunne holde strøm på batterierne ret længe, men da det er en gave til min mor, som har to meget små stykker græsplæne, så betød det ikke noget og plæneklipperen havde fået bedre bedømmelser i alt andet, end testvinderen havde. Så for min mor var nr. 2 i testen faktisk det bedste valg.

Find kvalitets flyverdragter billigt her!!!

Billige flyverdragter

Der er masser af muligheder for at få billige flyverdragter, men man skal bare være opmærksom på, at hvis en flyverdragt ikke er ordentlig vandtæt, så tjener den ikke sit formål. Til den anden side så slår rigtig mange af de dyre flyverdragter sig på holdbarhed og hvis man har et barn, som er lige midt i en stor vækstperiode, så kan holdbarheden sommetider være lidt ligegyldig.
Men hvis man vil have fat i en vandtæt og åndbar flyverdragt i ok kvalitet, så vil prisen ligge et sted mellem 500 kr. og 700 kr.
Alt hvad man giver derover kan man oftest tilskrive til ekstra holdbarhed og øget komfort i kraft af bedre pasform og bevægelsesfrihed.

Gode producenter fra Flyverdragter til børn

Didriksons og Isbjörn er nogle af de producenter af flyverdragter til børn, som danskerne de seneste år har fået øjnene op for. Her er ikke tale om billige flyverdragter, men der er tale om rigtig gode og lette dragter, som har super pasform, høj bevægelsesfrihed og stor åndbarhed og så ligger prisen i mellemklassen.
Disse flyverdragter kan typisk erhverves for priser på omkring 1000 kr. hvis man er heldig at finde dem på udsalg eller tilbud.
Normalprisen på disse dragter er ellers omkring 1500 – 2000 kr.

You may also like...