Hvad koster navnelapper

Der findes mange forhandlere af navnelapper på nettet og som med alt andet, så kan man rende i både god og dårlig kvalitet.
Hvis man gerne vil købe gode holdbare navnelapper og ikke betale for meget, så vil jeg anbefale IkastEtiket, som sælger design selv navnelapper fra under 90 kr. Man kan også købe større portioner, og jo flere man køber, jo billigere bliver de pr. stk.
Hvis man skal bruge navnemærker til tøj til ungernes børnehave eller skole, så vælger de flere fleste navneklistermærker, da det er nemt lige at sætte i nakke og de holder utroligt længe og falmer ikke, så man ikke kan læse navnet.
Pas på med at købe etiketter alt for billigt, da der skal være allergifremkaldende stoffer i. Og når man sætter det i nakken på børnenes tøj og det render rund og sveder, så er risikoen større for, at der frigives noget.
Når man skal opmærke tøjet, så kan man selvfølgelig altid bare købe et mere eller mindre blankt mærke kun med navn på. Men det fleste børn synes, at det er sjovt hvis der fx er et billede af Bamse og Kylling fra DR på eller måske er barnet mere til cars eller til snedronningen Elsa fra Disneys tegnefil Frozen eller hendes Anna
Der er selvfølgelig mange steder, hvor man kan designe og bestille – men jeg køber altid mine navnelapper hos Ikast Etiket og det gør jeg blandt andet, fordi det er super nemt og overskueligt, at sidde og designe netop det mærke, som jeg godt kunne tænke mig på både min mobiltelefon og min ipad.

You may also like...