Hvad koster jeans til mænd

Et par almindelige jeans til mænd ligger ofte omkring 500 til 900 kr. pr. par. Der er selvfølgelig udsving i priserne i forhold til mærke og kvalitet, og du kan også altid være heldig at finde lækre herrejeans på udsalg. Nogle jeans koster kun 300 kr., andre kan koste helt op 2000.

Wagner.dk er et godt sted at kigge, hvis du leder efter et par nye jeans både til hverdag og fest. De har nemlig et bredt udvalg af jeans til enhver mand og ethvert budget. Der er mange forskellige mærker, der tilsammen repræsenterer stort set hele den aktuelle herremode fra det helt dagligdags til det mere ekstravagante.

Jeans er en mærkesag

Cowboybukser er uundværlige og findes i stort set alle mænds garderobe. De er enormt alsidige og kan bruges til alt fra formelle anledninger med en blazer eller til et afslappet hverdagslook med T-shirt. De findes i et væld af variationer lige fra biker jeans til ripped jeans, bootcut, tight fit osv.

Alle denimbukser er selvfølgelig et spørgsmål om kvalitet. Mange mænd foretrækker jeans fra et mærke, de kender, og som de er stolte af at bære. Det er vigtigt at købe et par i god kvalitet med god pasform. Derfor køber de fleste mænd ofte hverdagbukser fra 400 kr og opefter.

Anbefalede jeans-mærker

De fleste herretøjsbrands med respekt for sig selv har en jeanskollektion. På den måde er det nemt at købe hverdagsjeans til forskellige priser.

Der findes nogle mærker, hvis fokus primært er på jeans. Det er mærker som f.eks. Wrangler og Levis, hvis denimdesigns er kendt i hele verden. Selvom Wrangler jeans er luksusjeans, koster de som regel kun mellem 600 og 800 kr, men kan på tilbud ofte findes helt ned til 300 kr. Levis er i den dyrere ende og kan nemt koste over 1000 kr. Som udgangspunkt ligger Levis jeans mellem 900 og 1300 kr. Der findes dog også både billigere og dyrere modeller, men med mærker som Levis må man indstille sig på, at man køber en ultimativ luksusvare – og det har sin pris. Andre kendte luksusbrands som Diesel, G-star, Hugo Boss, Calvin Klein, Gabba o.lign. ligger også i samme prisklasse som Levis.

Hvis du er på jagt efter andre jeans af høj kvalitet, men i en lidt mere overkommelig prisklasse, kan du kigge blandt nogle af de herrebrands, der har et bredere fokus i deres herretøjsdesigns. Det er f.eks. Shine Original, Lindbergh, Bison, Huzar, Morgan, Jack’s og Junk de Luxe . Her kan du altid finde jeans mellem 400 til 900 kr.

Jeans på tilbud

Nogle jeans findes i tilbud med 2 for f.eks. 1000 eller 900. Enkeltjeans fra luksusbrands kan findes helt ned til 300 kr. Det kan godt betale sig at gå på tilbudsjagt. Selvom jeans er en basisbeklædning for mange mænd, kan det ofte være en lidt dyrere affære at finde det perfekte par.

You may also like...