Hvad koster sandkassesand

Der findes mange typer af sand lige fra det, som vi går i ved stranden på en varm sommerdag og til det, som vi bruger, når vi skal bygge noget i vores hus eller lægge en ny terrasse. Sand er en betegnelse for en mængde små ensartede sten og det fås i størrelser fra 0,002 mm og op til 2 mm. Hvis stenene bliver større end 2 mm., så kaldes det for grus. Det sand som vi bruger til sandkassen er meget varierende i størrelsen og dækket hele området i størrelser lige fra de helt små sten og op til 2 mm.

Sand til sandkassen fra stranden

Når man skal have sand til sandkassen, så kan det være fristende at køre ud til stranden og tage noget strandsand med hjem. Men det er faktisk ikke lovligt at tage mere sand med hjem fra stranden, end du kan bære i en almindelig bærepose. Og da sand er ret billigt, så kan det ikke svare sig, at gøre sig til tyv for at få fyldt sandkassen. Hvis du alligevel overvejer selv at hente dit sand ved stranden, så har du sandsynligvis en trailer og så kan du oftest hente en trailerfuld sand hos en lokal leverandør for et sted mellem 50 og 100 kr.

Sandkassesand i bigbags eller leveret af vognmand

Hvis du ikke har trailer, så er det lidt noget andet, fordi så er du nød til at betale for fragten også. Man kan nogle stedet købe en bigbag sandkassesand til omkring 400 kr. Men der er ikke mange, som selv kan håndtere 1 ton sand og derfor kommer der transport oveni og prisen løber derfor næsten altid op over 2000 kr. Hvis man kan leve med at få tippet af ude i indkørslen, så kan man til sammenligning få leveret et ton sand for under 1000 kr. langt de fleste steder i landet.

Billigt sand til sandkassen

Når det er så forholdsvist dyrt at få sand leveret, så er der mange, som kan være fristet af at fylde sandkassen op med resterne af sandet fra naboens byggeri. Dette er også ganske fint, hvis man sikrer sig, at sandet er vasket. Hvis det ikke er vasket sand, så indeholder det ler og så får man ødelagt børnenes tøj.
Hvis naboen har købt sandet til at støbe af, så er det dog næsten altid vasket (ellers har naboen et seriøst problem), da man ikke får en stabil beton, hvis man kommer ler med i blandingen.

Hvor køber man sandkassesand henne?

Det billigste vil altid være, hvis man selv har mulighed for at smutte en tur forbi den lokale vognmand og hente sit sand selv. Men hvis man ikke har mulighed eller lyst til det, så er en anden løsning at købe det online. Når man gør det, så skal man kun have fat i sandet fra vejen, hvor det bliver læsset af og hen til sandkassen.
Her ser du en oversigt over vores samarbejdspartnere i salg af sand.

FC Beton – Kan også levere til erhverv

Wupti – Både løs og i bigbag

Frishop – Sække, Bigbags og Paller

Havehandel – Bigbags

BygHjemme – Spande, Sække og Bigbags

You may also like...