Hvad koster gulvvarme?

Det er forholdsvist dyrt at få lavet gulvvarme, hvis man ikke selv kan lave en del af det. Men faktisk er det også forholdsvis dyrt at få lavet komplet gulvvarme, selvom man har hænderne skruet godt på og kan lave en del selv.
Der er dog stor forskel på, hvordan man vil have sin nye gulvvarme lavet og derfor er det også meget forskelligt, hvad det koster, inden man står med det helt færdige gulv.
Prisen afhænger ikke blot af, om man vil have et vandbåret system eller om man vil have gulvvarme på el. Det betyder naturligvis en del, om man skal hakke hele sit eksisterende gulv op og bygge det op helt fra bunden, men det betyder også rigtig meget, om man vil have nogle billige gulvfliser fra Jem og Fix eller om man vil have nogle helt specielle granitfliser, som er importeret fra langt bortistand.

hvad koster gulvvarme

Hvis man vil have det hele brækket op og lagt nyt gulv, så skal man regne med omkring 1500 kr. pr. kvm. for at få lavet beton inkl. vandrør. Så skal man stadig lægge prisen til en smed til og til at få lagt nye fliser og sanitet, hvis det er i rum, hvor det er nødvendigt.
Hvis man skal have lavet gulvvarme i større rum såsom stuer eller værelser, så kan man med fordel overveje, om man skal beholde en radiator eller to sammen med gulvvarmen. Der er rigtig mange, som har stor gavn af en almindelig radiator i løbet af sommeren, hvor der kan være enkelte dage eller nætter, hvor det er lidt koldere og derfor vil være dejligt at kunne tænde for en radiator.

You may also like...