Hvad koster en hæklenål

Der findes mange forskellige typer af hæklenåle og derfor varierer prisen fra omkring en flad tier og helt op til over 100 kr. for en ergonomisk hæklenål.
Førhen kunne man kun få enten hæklenåle i jern eller i træ, men i dag findes der er hav af varianter lige fra nogle, der er ergonomiske og har et antislip håndtag og til de helt fancy, som har indbygget lys i, så de er lette at bruge i en halv mørk stue foran fjernsynet.
Hvilken hæklenål er bedst
Om du skal vælge den ene eller den anden hæklenål, kommer an på dit behov. Hvis du blot skal bruge din hæklenål til at hæfte dine hjemmestrikkede sokker med, så ville jeg vælge at købe en billig hæklenål. Hvis du derimod har planer om at hækle din brudekjole selv, så ville jeg klart vælge en af de ergonomiske hæklenåle og jeg ville nok også vælge at købe et hæklenålesæt fra starten af.
Hvis dine hæklenåle oftest skal bruges i en mørk stue, så kan det være, at du hellere vil have en hæklenål med lys i.

Drops garn

Typer af hæklenåle
Der er i hvert fald rigtig mange forskellige typer af hæklenåle at vælge imellem, men nogle af de mest brugte er hæklenåle af jern, bambus, aluminium, birk og plastik. Typen af den bedste hæklenål for en selv er noget, som man er nød til at prøve sig lidt frem med. Nogle personer kommer til at holde helt krampagtigt på en hæklenål, som er tynd, mens andre gør det med en tyk hæklenål. Andre kan bedre få garnet til at glide pænt og jævnt på en hæklenål at bambus, mens nogle synes at garnet bliver alt for ustyrligt på sådanne hæklenåle.
Typen af den foretrukne hæklenål kan også variere alt efter, hvilken type garn at man skal bruge til opgaven

You may also like...