Hvad koster et pulsur

Der findes rigtig mange forskellige former for pulsmålere, men det mest kendte er pulsure tilkoblet et pulsbælte eller med pulsmåler direkte på håndledet.

Pulsure kan fås fra omkring 299 kr. for et Sigma pulsur af ganske fornuftigt kvalitet og så kan kan gå helt op i toppen af poppen og gå efter et at de helt nye Garmin løbeure, men så bliver man også slået for helt op omkring 5000 kr.

Behovet er vigtigt.
Eftersom prisforskellen er så voldsom på de forskellige pulsure, er det vigtig, at man sætter sig lidt ind i, hvad de forskellige ure er for nogle, hvad de har af fordele og ulemper m.m.
Nogle mennesker kigger mere på design end på funktionalitet og det er naturligvis også en stor paramter, specielt hvis man er på jagt efter et livsstilsur, som registrerer al aktivitet, søvnmønster og meget mere.

Analoge og digitale pulsure
Der er ikke ret meget forskel på de analoge og de digitale pulsure heller ikke i prisen. Men hvis man skal bruge sit pulsur i et fitnesscenter, så vil man blive glad for et digitalt pulsur, da dette ikke kommer til at tage signalet fra andre enheder. Der er jo ikke meget sjov i at knokle løs på spinningcyklen og så stiger ens puls ikke, fordi man har fat i naboens pulsbælte.

Navigations pulsure
De noget dyrere og highend pulsure har i dag navigation indbygget og det er de pulsure, som man kalder for løbeure. Fakta er dog at disse pulsure bliver brugt til langt mere end blot løbeurene. I dag kender de fleste effekten af at kunne gå efter maxpuls og langt de fleste dyrker sport med en eller anden form for pulsur på armen.

You may also like...