Hvad koster cykeltøj

Der findes rigtigt meget forskelligt cykeltøj på markedet og der er også rigtig mange forskellige priser på det.

Hvis man skal i gang helt fra bunden af, så kan man i mange tilfælde spare en del, hvis man køber et cykeltøjs sæt eller finder et sted, hvor de sælger startpakker med cykeltøj.

Billigt cykeltøj til begyndere

Selvom man tit kan spare nogle penge på at købe sæt, så kan det være svært af inde gode og billige cykeltøjs sæt, som man kan lide og som også sidder godt. Derfor kan de ende med at være en bedre handel, hvis man køber delene enkeltvis. Hvis man gerne vil have fat i billigt cykeltøj, så kan det anbefales, at man melder sig til nogle forskellige nyhedsbreve, så man kan få besked om, når der kommer nogle rigtig gode tilbud på cykeltøj. Der findes en del store webshops både på det danske marked og i udlandet som fx Tyskland, hvor de altid sender et eller flere nyhedsbreve ud, når de holder udsalg. Hvis man tilmelder sig dem, så er man altid sikker på at få besked, når der er billigt cykeltøj i handlen.

Find cykeltøj billigt her!!!

Prisklasser på cykeltøj

Priserne på cykeltøj som sæt ligger typisk på omkring 500 kr. i den lave ende og så op over flere tusinde kroner, hvis man gerne vil have cykeltøj fra fx. Mavic, Shimano eller andre af de helt store producenter.
Hvis man selv kan sammensætte noget cykeltøj, så skal man forvente, at prisen på korte cykelshorts starter på omkring 299 kr. og at en kortærmet cykeltrøje ligger i nogenlunde det samme prisleje. Hvis man skal have cykeltøj til vinterbrug, så er prisen lidt højere, da man skal forvente at komme af med omkring 500 kr. for en langærmet cykelbluse og 400 – 600 kr. for lange cykelbukser i fornuftig kvalitet.
Hvis man får fat i en startpakke til cykling, så får man også et par cykelsko og et par cykelstrømper med i handlen og så starter prisen på et begyndersæt omkring de 1000 kr. Nogle gange kan man også være heldig at få et par cykelhandsker med i handlen.

You may also like...