Hvad koster Drops garn

Drops garn ligger i prisklassen fra omkring 7 kr. pr nøgle og helt op til omkring 100 kr. pr nøgle eller fed. Prisen er meget afhængig af den type garn, der er tale om ikke mindst, hvor meget det enkelte garnnøgle eller fed garn vejer. Nogle garnnøgler indeholder kun 50 g. garn, mens andre indeholder 200 g. Og det vil naturligvis være afgørende for prisen om der er lidt eller meget i et garnnøgle.

Drops typer af garn

Noget andet som naturligvis også er af ret stor betydning for prisen på garnet er, hvilket materiale at garnet er lavet af. Hvis man har haft nogle indere til at plukke noget bomuld, koster det naturligvis ikke det samme, som hvis man har været i gang med at klippe alpacauld eller uld fra lama, får eller andre dyr.
Drops garn

Drops typer af bearbejdning

Der er også mange forskellige former at bearbejde garn på og hvis man har en metode, som er mere krævende arbejdsmæssigt, så vil dette også kunne få indflydelse på prisen på garnet.

Kvalitetsgarn fra Drops

Men uanset om man vælger at købe den ene eller den anden kvalitet i Drops, så får man med sikkerhed noget rigtigt lækkert garn i høj kvalitet. Drops hedder rigtigt Drops Garnstudio og er en af de største og mest respekterede forhandlere af kvalitets garn og strikketilbehør. Drops laver nemlig ikke kun garn, men producerer også både strikkepinde og hæklenåle i meget høj kvalitet til billige priser.

Find din forhandler af Drops online

Der findes rigtig mange forhandlere af garn online , men da en af de ældste og største webshops kører med prisgaranti, så kan det bedst anbefales, at man køber sit garn hos dem. Forretningen hedder Rito.dk og har en kæmpe stort udvalg af garn og deres kunder er vilde med at handle med dem, da de altid yder en super god kundeservice og professionel rådgivning, når der er brug for det.

Hvad koster garn

Her har vi forsøgt at give dig en ide om, hvad du skal forvente at betale for garn fra producenten Drops – eller Garnstudio, som det også hedder. Men der findes jo rigtig mange andre typer af garn og hvis du gerne vil vide, hvad koster garn, sådan mere overordet set, så har vi også forsøgt at skabe et overblik over det her.

You may also like...