Hvad koster et varmelegeme til en vaskemaskine

Hvis man er så uheldig, at ens varmelegeme til vaskemaskinen går i stykker, så behøver man ikke være voldsomt ked af det. Et varmelegeme er nemlig en af de dele, som næsten ikke koster noget – i hvert fald set i forhold til rigtig mange andre reservedele til vaskemaskiner.
Prisen for et nyt varmelegeme til vaskemaskinen er selvfølgelig afhængig af, hvilket mærke og og hvilken model man har.
Hvis man er i besiddelse af en vaskemaskine af mærket Phillips, så kan man være så heldig, at man kan finde rigtig billige varmelegemer. Den billigste pris fundet på et varmelegeme til en Phillips vaskemaskiner er nemlig kun 75 kr.
Har man vaskemaskiner af mærkerne Ariston eller Baukneckt, så kan man formodentlig også få et billigt varmelegeme. Priserne for deres varmelegemer ligger nemlig overvejende i prisklassen fra omkring 150 kr. og op omkring 300 kr.
Rigtig mange af de andre kendte mærker såsom Miele, Aeg, Siemens, Bosch og Blomberg ligger typisk på priser fra omkring 350 kr og op omkring 799 kr. for deres varmelegemer.
Herudover finder man naturligvis også rigtig dyre varmelegemer, men her er der tale om industri vaskemaskiner såsom Whirlpool og Electrolux – Nyborg, hvor man finder varmelegemer til omkring 1600 kr. Men hvis man er i besiddelse af disse maskiner i forbindelse med fx vaskerier m.m., så kan man mange steder finde mængderabat på varmelegemer.

You may also like...